Primer pla d'Andrea Janeiro.

Andrea Janeiro parla amb l'amant i descobreix quant de temps porta a casa seva

Andrea s'ha quedat estupefacta en conèixer el triangle amorós

Andrea Janeiro ha estat la gran absent al bateig de la seva cosina Brenda, la filla petita de Víctor Janeiro i Beatriz Trapote. Una cosa que li ha impedit ser testimoni que la festa s'ha vist entelada d'alguna manera. I el motiu és que ha sortit a la llum una dona que diu que ha tingut més que paraules amb el torero.

Conèixer aquesta situació podria haver despertat la curiositat de la filla de Belén Esteban que mentalment haurà pensat a parlar amb l'amant per tenir més informació. Tot i això, no ha calgut perquè la mateixa dona ho ha relatat tot amb detall a la televisió.

Víctor Janeiro i Beatriz Trapote a 'Déjate querer'
Andrea Janeiro ha vist que la relació dels seus oncles és ara a la corda fluixa | Telecinco

Andrea Janeiro descobreix la deslleialtat de Víctor Janeiro

La filla de Jesulín ha vist que la felicitat dels seus oncles pel bateig de la nena s'ha vist trencada, perquè ha aparegut Irene López al programa Ya es verano. En concret, ha anat per revelar que el torero li ha sigut deslleial la seva dona amb ella.

Una xarxa social, segons sembla, va ser la que va creuar els camins dels suposats amants. Des de llavors, han estat tres anys practicant sexting. Sí, perquè han fet servir la tecnologia per mantenir converses molt pujades de to, de les quals no ha dubtat a mostrar diversos missatges.

En les captures de pantalla que s'han emès, es veu que Víctor Janeiro s'hi referia amb termes com a «calenta» i «maquíssima». Però encara més, ell no va dubtar a enviar-li més d'una fotografia íntima, on mostrava el seu membre viril. Una situació que ha portat la convidada del programa a qualificar-lo de «viciós».

En aquesta intervenció, Andrea ha vist que Irene ha volgut justificar-ne el testimoni. I ho ha fet dient: «No hauria trucat mai a la televisió per explicar això, però es va filtrar, em van preguntar i vaig dir que sí perquè soc sincera».

Captura de 'Ya es verano' amb els suposats missatges de Víctor Janeiro a la seva amant.
Andrea Janeiro ha vist l'amant treure a la llum els missatges més delicats | Telecinco

De la mateixa manera, ha deixat de manifest que lamenta la situació per Trapote, exposant: «Han passat més de tres anys de converses i a mi no m'agradaria que m'ho fessin. Em fa pena per ella perquè crec que ningú mereix assabentar-se d'una infidelitat d'aquesta manera».

Tot el que s'ha narrat deixa en molt mal lloc Víctor, que ha vist augmentar el seu protagonisme als mitjans en les últimes hores. I això li va bé si tenim en compte que l'impulsarà com un dels concursants més interessants del 'reality' Pesadilla en el Paraíso, que començarà aviat.

Andrea Janeiro coneix que no és la primera vegada que passa

La filla de Belén Esteban estarà estupefacta per la suposada deslleialtat del seu familiar. Però ha de ser conscient que no és la primera vegada que està en dubte per una situació similar. I és que anys enrere també va ser acusat diverses vegades de ser deslleial a la seva parella.

Entre les presumptes amants que van explicar el seu romanç amb ell va estar Paqui, coneguda com a 'La Coles', que va oferir tota mena de detalls sobre aquell. Com és lògic, la unió de Víctor i Beatriz es va veure afectada per les informacions que va donar, encara que la ruptura no es va arribar a produir mai.

Imatge de Paqui 'La Coles', la darrera amant de Víctor Janeiro
Paqui, 'La Coles', va ser una de les darreres amants de l'oncle d'Andrea | Cedida

Després, van arribar més suposats idil·lis del torero gadità. Entre aquests, va destacar especialment el que presumptament va mantenir amb Rocío Agua, qui va decidir acudir a Sálvame.

Al plató, va relatar les trobades sexuals i els missatges que ell li enviava, sense oblidar que va dir que no deixava Beatriz per pena. En totes aquestes ocasions, els oncles d'Andrea van decidir mantenir el silenci i no entrar al drap mediàtic. Així que, caldrà esperar per veure què fan ara.