Primer pla Alejandra Rubio

Alejandra Rubio i la seva família, alarmats en escoltar les males notícies del metge

Alejandra Rubio ha descobert que hi ha nous problemes de salut

Alejandra Rubio s'ha convertit en una de les grans col·laboradores de Telecinco, per això tots els ulls hi estan posats sobre ella.

Forma part d'una família icònica dins del món del cor, motiu pel qual la premsa coneix a la perfecció tots els secrets. Quan era petita va ser íntima amiga d'Ana Matamoros, filla del col·laborador Kiko Matamoros, però alguna cosa va passar entre elles.

Alejandra Rubio actualment manté un tracte força distant amb la seva antiga amiga, però és possible que estigui preocupada per ella després del que va passar.

La influencer ha publicat un vídeo a les seves xarxes socials per anunciar que s'ha de sotmetre a una operació delicada. Té problemes a la mandíbula i els metges consideren que el més encertat és tornar a passar pel quiròfan.

Alejandra Rubio i Terelu Campos
Alejandra Rubio i Terelu Campos s'interessen per la salut d'Ana Matamoros | Catalunya Diari

Alejandra s'ha quedat sense alè en comprovar la fermesa d'Ana, que ha comunicat la preocupant notícia carregada de tranquil·litat.

«Per cert, m'opero de la boca, del mateix de sempre: de l'os i de geniva», ha comentat a les seves xarxes socials. No és la primera vegada que s'ha de posar en mans d'especialistes per solucionar el problema, així que hi està acostumada.

La filla de Terelu Campos no ha explicat mai el motiu pel qual es va distanciar d'Ana Matamoros i molts periodistes ho volen saber.

La teoria que sona amb més força és que van deixar de ser amigues perquè es van convertir en competència i no van saber gestionar-ho. Tot i això, el pas del temps ha fet que Rubio deixi les xarxes socials per centrar-se en la televisió, així que ja no són enemigues.

Ana Matamoros posant
Ana Matamoros s'ha de sotmetre a una operació | Europa Press

Alejandra ha fet molts salts al terreny professional, però ja ha trobat el que estava buscant: vol ser col·laboradora.

La família Campos està orgullosa de la jove, ja que ha demostrat que gaudeix del mateix talent que Maria Teresa, la matriarca del clan. És inevitable que tots estiguin preocupats per Ana, ja que la influencer va formar part d'aquest selecte grup.

Alejandra Rubio, preocupada: «Estaré una mica malament»

Alejandra, segons el seu entorn, és una persona educada i generosa, per això a ningú no li estranya que estigui alarmada.

Ana Matamoros, la que va ser la seva íntima amiga, s'ha sotmès a una infinitat d'operacions i continua tenint problemes. «Espero que aquesta sigui l'última operació i creuo dits, però aquests dies estaré una mica malament», explica la filla de Kiko.

Terelu Campos també gaudia d'una relació molt estreta amb la mare d'Ana, però aquest vincle està completament trencat.

En els últims temps han tingut molts enfrontaments televisius i tothom pensa que fora de càmeres el seu tracte és força tens. Tot i això, Terelu també està preocupada per la jove perquè és una persona sensible i empàtica.

Rubio està tremendament satisfeta amb tot el que la seva mare està aconseguint, ja que molta gent pensava que fracassaria.

Terelu es va proposar de recuperar les regnes de la seva trajectòria mediàtica i actualment ha tornat a ser una presentadora de primera. Està conduint dos programes alhora, un a Telecinco i un altre a Telemadrid.

Alejandra Rubio s'interessarà per l'operació

Alejandra ja no manté un contacte directe amb Ana Matamoros, però sí que és molt amiga del seu pare Kiko.

Treballen junts al programa Viva la Vida i la col·laboradora aprofitarà aquesta circumstància per preguntar-li. Sap que la situació és delicada, ja que Kiko tampoc no es parla amb la seva filla a causa d'una sèrie de problemes familiars.

Rubio ha enterrat la destral de guerra amb els seus enemics públics i està gaudint d'una etapa professional força favorable. Els crítics auguren un gran futur perquè ha demostrat que està perfectament capacitada per entretenir l'audiència.