Primer pla d'Alejandra Rubio en un photocall

Alejandra Rubio menteix amb la boda, però no amb l'embaràs

Alejandra Rubio podria estar amagant els seus plans de matrimoni

Alejandra Rubio s'ha convertit en un personatge icònic de la premsa rosa des que va començar a treballar com a col·laboradora a Viva la vida. I això ha fet que hi hagi un gran interès per conèixer detalls de la seva vida privada.

Darrerament, hi han rumors que estan circulant al seu voltant. S'ha començat a parlar que volia gaudir d'un embaràs aviat, cosa que ha desmentit. Sobre aquest tema ha dit la veritat, però sembla que podria haver mentit pel que fa a una altra situació.

Ha començat a córrer la notícia que podria casar-se pròximament amb el seu nòvio, Carlos Agüera. I ella s'ha dedicat a negar-la. Hi ha, però, algun detall que sembla indicar el contrari.

Fotomuntatge d'Alejandra Rubio amb la seva parella, Carlos.
Alejandra Rubio i el seu nòvio, Carlos, podrien casar-se pròximament, segons els rumors | La Noticia Digital

Alejandra Rubio desmenteix l'embaràs i la boda

La filla de Terelu ja està acostumada que hi hagi molts rumors de la seva família en general. I així, per exemple, ha hagut de fer front fa uns dies a un possible embaràs.

És cert que ella ha dit que no vol trigar gaire a ser mare. Una idea que, unida al fet que va confessar el nom que posarà als seus fills, va fer saltar les alarmes.

En concret, després d'una indiscreció d'Emma García a Viva la vida, va acabar confessant que ja sap com es diran els seus fills. Així, va dir: «Nicolás m'agrada, però si és nen Tadeo. Lola i Ginebra també m'agraden».

Això sí, va negar estar embarassada o que anés a buscar el bebè aviat. Les seves paraules exactes van ser aquestes: «Soc molt jove, encara em queda una miqueta».

Imatge d'Alejandra Rubio.
Alejandra Rubio ha desmentit que vulgui quedar-se embarassada aviat | GTRES

Però, aquí no va acabar tot, ja que també van començar a parlar d'una possible boda amb el seu noi. Sí, amb el malagueny Carlos Agüera, amb qui va començar una relació a l'estiu del 2021 i amb qui viu. És més, darrerament s'hi ha mudat a una casa més gran i més propera a la de la seva mare.

Alejandra Rubio, queda en evidència amb un detall

La neta de Maria Teresa Campos ha negat embarassar-se aviat i, tot i que a la seva manera, ha fet el mateix amb un pròxim casament. Però hi ha els que sospiten que ha 'mentit' sobre aquest últim tema. Algunes persones que tenen dubtes sobre això són els col·laboradors de Sálvame.

El públic creu que ha enganyat a tothom per una de les últimes stories que ha pujat al seu compte d'Instagram. En efecte, ha publicat la imatge de dos anells, un d'home i una altra de dona, en què ha etiquetat a la seva parella i que ha acompanyat amb un cor.

Captura d'imatge dels stories d'Alejandra Rubio.
Aquesta foto amb la possible boda d'Alejandra Rubio ha fet saltar totes les alarmes | Instagram: @alerubioc

Aquest gest, unit al fet que han consolidat la seva relació i que ella ha confessat que li agradaria casar-se, ha fet saltar les alarmes. I les reaccions no s'han fet esperar.

La primera a parlar sobre això ha estat la tia materna d'Alejandra, Carmen Borrego. Aquesta li han preguntat si hi haurà boda i ella ha estat molt clara: «Que jo sàpiga, no».

Els col·laboradors de Sálvameli han dit que la seva neboda ha compartit una foto d'uns anells. I sobre això ha dit: «A mi, per descomptat, no m'ho ha explicat i hi vaig estar l'altra nit. Si es casa, meravellós per a ella, però encara és molt jove per casar-se».

«Jo no sé si es casarà. No ho crec».

Primer pla de Carmen Borrego
Carmen Borrego, la tieta d'Alejandra, és l'única que ha parlat dels rumors de la boda | Europa Press

Tot i això, de moment ningú més de Las Campos ha volgut parlar d'aquest tema. Caldrà esperar per veure què diuen sobre això i, fins i tot, per conèixer si la parella decideix confirmar o desmentir la notícia definitivament.