Primer pla de Rocío Flores.

Rocío Flores pren la decisió més difícil després de confirmar-se la infidelitat

Rocío Flores tracta de passar pàgina com més aviat millor

Rocío Flores ha estat víctima d'una infidelitat continuada per part del seu xicot. La filla d'Antonio David, en lloc de trencar la seva relació, ha optat per donar una segona oportunitat a Manuel Bedmar. L'amor i l'afecte que té cap al seu noi és molt més gran que el dolor que sent per aquest engany.

Recentment va haver de suportar com apareixia a un programa de televisió l'amant de la seva parella. Presentava tota mena de proves, tant missatges, com àudios i fotografies. I és que havien estat junts durant sis mesos sense que se n'assabentés la col·laboradora.

Després de molt reflexionar, Rocío Flores ha decidit perdonar i continuar endavant amb la relació. «La meva vida continua exactament igual amb el meu xicot», explicava al programa en què treballa. Confessava que es trobava «bé, tot està en ordre».

Tractava de restar transcendència al problema, però possiblement no li va fer gens de gràcia quan es va assabentar. Sí, ja que davant les càmeres intenten oferir una imatge d'unió i felicitat, tal com es va comprovar poc temps de sortir a la llum la infidelitat.

Uns dies després que es descobrís la traïció per part de Manuel, la parella passejava somrient pels carrers de Màlaga. Com si no hagués passat res.

Rocío Flores amb la mirada trista.
Rocío Flores, amb gest seriós després de sotmetre's a una intervenció fa uns dies | Europa Press

La que va ser amant de Bedmar, Laura Gutiérrez, va assenyalar a 'Lecturas' que «li va ser infidel amb mi a casa seva. La seva era la típica relació tòxica». Unes paraules que possiblement hagin molestat la filla de Rociíto, que tracta de fer orelles sordes.

L'amiga de Manuel va anar més enllà i va voler aprofundir en la relació que mantenien Rocío i el seu xicot. Ella és «autoritària i Manuel es desfogava amb mi. Ens vam ficar al llit que comparteixen», destacava.

Durant tot el temps que van estar junts, va admetre que havien tingut relacions sexuals un parell de cops. En qualsevol cas, la col·laboradora intenta seguir amb la seva vida allunyada de tots els comentaris que es fan sobre la seva família. Fa uns dies tornava a 'El programa de Ana Rosa', on va voler donar la seva versió sense entrar gaire en detalls.

Ho feia una mica adolorida, i no només per l'engany sinó que es trobava en ple procés de recuperació després de sotmetre's a una 'lipo-escultura'. De fet va haver de romandre dreta, ja que no podia seure's.

Ha de portar una faixa que l'envolta sencera, a més d'una taula que no li deixa moure's amb facilitat. Va evitar seure durant els minuts que va estar a Telecinco, encara que per viatjar a casa sí que va ser asseguda, assenyala 'Lecturas'.

▶️ Nagore Robles llora desconsolada al explicar cómo es su vida sin Sandra Barneda

Rocío Flores aposta per les segones parts

Rocío Flores ha decidit perdonar el seu noi. Ja fa sis anys que estan junts i entre ells hi ha una gran complicitat. Viuen a la mateixa casa des del 2020 i consideren que seria un error trencar amb un amor que ha durat tant de temps.

En qualsevol cas, el dubte sempre és present després d'una infidelitat. A 'Sálvame' es feien ressò del testimoni d'una testimoni que va observar recentment la parella. Ella estava molt pendent de Manuel i de tot el que feia amb el mòbil.

Rocío Flores i Manuel Bedmar passejant per Málaga.
Rocío i Manuel passejant pels carrers de Màlaga Press

Demostrava així que no estava completament segura de la seva parella. A més, en les darreres hores, la jove s'assabentava de la separació del seu pare. Així és, havia decidit trencar amb Marta Riesco després de deixar-la plantada el dia del seu aniversari.

En realitat, aquesta notícia pot ser del gust de Rocío Flores. I és que mai va veure amb bons ulls que es distanciés d'Olga Moreno i que es refugiés als braços de la que havia estat la seva amiga. No obstant això, també confia en la reconciliació i una segona oportunitat.