Primer pla de Carmen Bazán

Carmen Bazán, l'exsogra de Belén Esteban que ho va perdre tot, torna a patir

Carmen Bazán ha rebut un atac inesperat per part de Belén

Carmen Bazán, mare del torero Jesulín de Ubrique i exsogra de Belén Esteban, ha estat una de les cares més cotitzades de la crònica social. Però fa uns anys va decidir apartar-se del focus mediàtic i des de llavors no se n'ha tornat a saber res.

Únicament han sortit notícies preocupants, com el seu delicat estat de salut o la seva preocupant situació financera. No obstant això, en el seu moment, Carmen Bazán, matriarca del clan Janeiro, va ser una de les poques persones que li va allargar la mà a Andreíta, primera filla de Jesulín.

El problema és que no ha mantingut la seva postura i el pas del temps ha fet que Belén Esteban parli alt i clar. Si bé 'la princesa del poble' no vol tenir problemes amb la seva exsogra, ha llançat un atac que no ha deixat indiferent ningú.

Fotomuntatge d'Andrea Janeiro i la seva àvia Carmen Bazán
Carmen Bazán podria no haver estat bona amb Andreíta | CatalunyaDiari

Carmen ho va perdre tot: el seu habitatge, la seva estabilitat matrimonial i la seva posició social, però feia uns mesos que estava força estable. Tot i això, Belén no se n'ha apiadat i ha fet un comentari que ha despertat els seus fantasmes del passat en el moment més crític.

D'aquesta manera, l'àvia d'Andrea Janeiro ha tornat a patir després d'un comentari que Esteban ha fet al programa 'Sálvame'. La col·laboradora presenta una secció pròpia al programa anomenada 'Lo de Belén', un espai que dona veu a personatges peculiars.

Recentment ha convidat senyors grans que triomfaven a les xarxes socials i s'ha emocionat amb una història. Concretament, una de les seves convidades ha acudit al programa amb el seu net, que l'ajudava a convertir-se en una estrella virtual.

Belén ha recordat la relació de la seva filla Andrea amb Carmen i ha llançat un retret que ara podria provocar una nova guerra.

«És molt emocionant, perquè recordes coses de la teva vida, de la teva infantesa i de l'ajuda que donen aquests avis i àvies. No tots, però bé», unes paraules que anaven dirigides a la mare de Jesulín de Ubrique i que deixen en evidència que no presta massa atenció a Andreíta.

Carmen Bazán va ser la gran aliada de Belén Esteban

Carmen coneix de primera mà el que ha patit Belén a Ambiciones, finca on la tertuliana va viure la seva història d'amor amb Jesulín.

La matriarca la va recolzar en un primer moment, de fet aquesta postura li va costar un gran disgust amb la seva actual nora, María José Campanario. Però el temps ha anat passant i cap ha sabut mantenir l'aliança que van formar, per aquest motiu tenen tants problemes.

Primer pla de Carmen Bazán somrient
Carmen Bazán ha sigut una persona força influent | Europa Press

Bazán ha travessat circumstàncies força compromeses: ha perdut casa seva, va haver d'acomiadar-se del seu exmarit i té problemes econòmics. I ara el comentari que Esteban ha fet a 'Lo de Belén' ha augmentat el seu malestar i la situació sembla no millorar mai.

La col·laboradora li retreu que s'hagi desentès d'Andrea, una jove que mai ha rebut gaire afecte dels Janiero. I així com la mare del torero ja no té bona relació amb Belén, tampoc gaudeix d'una bona sintonia amb María José Campanario.

És més, segons ha sortit publicat, l'odontòloga no confia en la seva sogra, per això no li va dir que estava esperant un nou nadó. Així mateix, els experts en crònica social asseguren que aquest atreviment ha marcat un abans i un després al clan.

Carmen Bazán i la seva nul·la relació amb Andrea Janeiro

Carmen ha tornat al focus mediàtic, però no ho ha fet per un bon motiu, sinó per patir el temperament de Belén. No n'ha parlat en mal to, però sí que ha insinuat que no compleix els seus deures d'àvia, almenys amb la seva filla. I és que la jove amb prou feines té relació, tot i que fa uns anys estaven força unides.

▶️ Marta Riesco utiliza a Andrea Janeiro para atacar a Belén Esteban

Bazán ha tingut grans conflictes amb els enemics dels Janeiro, però actualment no té força per enfrontar-se a certes situacions. Per tant, tot fa pensar que no respondrà a l'atac de Belén Esteban, encara que els reporters intentaran aconseguir una resposta. La realitat és que la seva antiga nora l'ha atacat, així que seria just que li respongui quan consideri oportú.