Primer pla d'Alejandra Rubio.

Alejandra Rubio mostra la seva nova il·lusió després de quedar-se sense feina

Alejandra Rubio ja té un pla alternatiu

Alejandra Rubio ha vist aquestes últimes setmanes que la seva vida professional feia un gir radical. Després de diversos anys treballant com a col·laboradora a Viva la vida, el programa ha estat retirat de Telecinco. Per això,  s'ha quedat a l'atur, televisivament parlant, perquè no ha estat fitxada per l'espai que el substitueix, Ya es verano. Tot i això, sembla que la jove ja té altres plans importants. Ha trobat la il·lusió que necessitava per fer front a la situació de la millor manera possible.

Alejandra Rubio té un pla B

La filla de Terelu, igual que la seva família, ha trobat a la pantalla petita una feina que li agrada. Per aquest motiu, se sent una mica decebuda que el seu paper al programa de Telecinco hagi acabat. Això sí, té clar que només és una cosa puntual, com ha fet saber als seus seguidors a les xarxes socials.

Viva la vida
Alejandra Rubio s'ha quedat sense feina a la televisió després de la cancel·lació de 'Viva la Vida' | TELECINCO

En concret, ha acceptat una ronda de preguntes dels seus fans a Instagram i això l'ha portat a afirmar alguna cosa amb contundència. Ha admès que la seva aturada com a col·laboradora no durarà per sempre i que «possiblement sí» que tornarà aviat a televisió. En aquesta plataforma, cada cop s'hi sent més a gust i  hi ha trobat grans amics, com seria el cas de Kiko Matamoros.

Però mentre aquest moment arriba, Alejandra ja té una altra alternativa que li fa molta il·lusió i que permet ocupar el seu temps lliure. I és que ha reconegut que «a l'octubre torno a les classes d'interpretació. Em ve moltíssim de gust».

Classes que va estar realitzant fa uns mesos al famós Estudi Juan Codina i a les que ara tornarà. Tot perquè Rubio, com diu la seva àvia María Teresa Campos, «és molt artista». És a dir, que no es vol tancar cap porta professional i prefereix tenir diferents possibilitats laborals en el futur.

Aquest no és l'únic pla que té . També, ha explicat als que la segueixen a les xarxes que «passaré més temps a Instagram i a TikTok». Vol seguir potenciant la seva faceta com a influencer, ja que sap que, actualment, aquesta li proporciona una interessant quantitat econòmica.

Alejandra Rubio
Alejandra Rubio ha revelat els seus pròxims plans via Instagram | INSTAGRAM @ALERUBIOC

En efecte, com tantes joves famoses del nostre país, representa la imatge de diferents marques i promocions. Gràcies a això, pot ingressar sumes importants de diners, amb les quals podrà seguir pagant, entre altres coses, les classes i el pis que comparteix amb el seu xicot.

És més, fins i tot, ha explicat que té un altre projecte interessant entre mans. Projecte del qual de moment no ha volgut donar cap mena de detall. Prefereix mantenir-lo en silenci fins que no arribi l'instant perfecte per revelar-lo.

Alejandra Rubio aprofita el temps al màxim

La neta de 'La Campos' ha afirmat que aprofitarà la seva aturada televisiva per continuar formant-se i desenvolupar-se en altres àrees. Però també ho està utilitzant per dur a terme altres activitats que potser tenia una mica relegades. Així, per exemple, ha dit que cada cop està més 'enganxada' a fer exercici.

▶️ Sonsoles Ónega sufre un mazazo inesperado tras traicionar a Telecinco

En aquest sentit, ha explicat que «abans no m'agradava gens fer esport i ara cada cop m'agrada més. Encara que em costi, després em sento genial». Amb aquesta ostentació de sinceritat amb els seus més de 250 000 seguidors, ha acabat revelant una cosa que li agradaria fer. Ha dit que «m'encantaria recórrer el món, la veritat. Però, si he d'escollir, m'agradaria anar als llocs més típics de Nova York on no he anat i, sobretot, a Àsia».