Alejandra Rubio, a punt de passar per quiròfan pel seu primer retoc estètic

La filla de Terelu Campos ho ha reconegut en les seves xarxes socials

Alejandra Rubio al plató de La isla de las tentaciones
Alejandra Rubio se sotmetrà per primera vegada a un retoc estètic | GTRES

Podem dir que Alejandra Rubio s'ha convertit en una de les col·laboradores fixes de Mediaset. Actualment, treballa a 'Viva la vida', on també coincideix amb la seva mare, Terelu Campos, i la seva tieta, Carmen Borrego.

En les últimes setmanes, la jove s'ha mostrat amb una actitud molt diferent. Al principi era una noia molt tímida i que amb prou feines participava en les tertúlies, però ara això ha canviat, i Alejandra Rubio gaudeix de més protagonisme en el programa presentat per Emma García. Fins i tot també ha canviat la seva imatge. Alejandra Rubio s'ha tenyit els cabells de color vermell i s'atreveix a vestir amb colors molt més vius.

El seu objectiu principal és sorprendre'ns amb el seu vestuari. La 'influencer' és una autèntica fanàtica de la moda. En el seu Instagram es pot apreciar com li agrada provar nous 'looks'. Però ara ha volgut sotmetre's a un retoc estètic. Ella mateixa ha confirmat que ho fa per millorar la seva imatge, cosa que sempre li ha preocupat. Alejandra Rubio ha volgut compartir amb els seus seguidors aquest petit canvi i mostrar que se sent molt orgullosa d'ella mateixa pel gran pas que ha fet. 

Alejandra Rubio es retoca per primera vegada

És la primera vegada que Alejandra es retocarà la cara. Ara bé, la jove ha confessat que va començar un tractament d'ortodòncia amb 'Invisalign' per millorar la seva mossegada i posteriorment el seu somriure. «Només he anat al dentista un cop a la meva vida perquè m'havien de treure un queixal del seny, però bé, també diuen que m'he arreglat la boca i no ho he fet. No m'he arreglat la boca, m'agradaria retocar les dents de baix, però no m'he fet res de moment», declarava fa un any segons ha informat 'Diez Minutos'.

Amb l'arribada de la Covid-19, Alejandra no va poder començar abans amb aquest tractament, així que gairebé un any després començarà amb retoc. «El pas previ abans de col·locar 'Invisaling', i després de l'estudi que li hem fet, és treure els queixals del seny», ha explicat el seu doctor en les xarxes socials. No hi ha hagut cap més remei que prendre la decisió de treure-li tots els queixals del seny. L'operació no és gens dolorosa, però sí que haurà de fer repòs durant uns dies per evitar possibles inflamacions a la cara.

Alejandra Rubio ha reconegut estar una mica espantada, ja que és la primera vegada que se sotmet a una operació d'aquest tipus. Malgrat això, la jove ha explicat que està en bones mans i que a més té tot el suport de la seva mare. Cal recordar que en el seu dia Terelu Campos es va mostrar molt en contra dels retocs estètics que volia fer-se la seva filla. No obstant això, entén que aquest tractament també és per salut. Per aquest motiu la filla de María Teresa Campos li ha donat permís per fer-ho.

Segurament, el proper cap de setmana mostrarà els resultats de la seva intervenció a 'Viva la vida', programa que ja s'ha convertit en la seva segona casa. Allà mateix coincidirà amb la seva mare, que estarà molt pendent de l'evolució de la seva filla després de passar per quiròfan.


Comentaris

envia el comentari