El viatge fora d'Espanya d'Isabel Pantoja per una fortuna (de Paquirri)

La cantant va viatjar a Veneçuela per quedar-se amb la fortuna del seu marit

Isabel Pantoja amb ulleres de sol dins d'un cotxe
Isabel Pantoja torna a estar en el punt de mira | GTRES

Si parlem d'Isabel Pantoja, parlem de polèmica. En les últimes setmanes, el seu nom s'ha vist especialment perjudicat per les declaracions que ha anat fent el seu fill Kiko Rivera.

Isabel Pantoja està sent medicada

Tot va començar el dia 2 d'agost de 2020 quan Kiko Rivera va trobar els vestits del seu pare en una habitació de Cantora. Això no seria estrany si no fos perquè la seva mare havia denunciat que tots els objectes de Paquirri han estat robats. Per altra banda, Isabel Pantoja també ha estat molt qüestionada pels Rivera.

Segons es diu, la mare de la cantant es podria haver quedat amb unes maragdes, uns minerals d'alt valor econòmic que Paquirri va comprar i que s'hauria d'haver quedat la seva germana, Teresa Rivera. Precisament, la germana de Paquirri té les maragdes, però no confien que siguin les autèntiques.

Per si no n'hi hagués prou, ara han sortit a la llum moltes altres coses que posen en el punt de mira a Isabel Pantoja. Ara bé, abans cal remarcar que Kiko Rivera està callant moltes altres coses per tal d'evitar que la seva mare entri a la presó. La situació a Cantora és insostenible, Isabel Pantoja no pot més. Des de 'El programa de Ana Rosa' es va afirmar que la cantant està sent medicada. 

Resulta que ara ha sortit a la llum un altre succés relacionat amb l'herència de Paquirri. Diversos programes han revelat que Paquirri tenia una fortuna a Amèrica. De fet, les famoses maragdes les va comprar a Colòmbia. A banda d'aquest país llatinoamericà, ara ha sortit el nom de Veneçuela, on el torero també tenia una important fortuna de la qual no se sap molt on ha anat a parar.

Sembla que Isabel Pantoja sí que sap què ha passat amb la fortuna de Veneçuela. Aquests dies s'ha descobert que la cantant va viatjar al país veneçolà per controlar tota aquesta fortuna.

El misteriós viatge de la cantant a Veneçuela

Isabel Pantoja va viatjar a Veneçuela després de la mort de Paquirri. Alguns documents informen que la fortuna que Paquirri tenia a Veneçuela estava sent protegida per un amic del torero i testimoni del testament. L'advocat Ramón Calderón va negociar amb l'amic del torero per portar cap a Espanya part d'aquests diners d'Amèrica. Doncs ara 'La Razón' ha pogut saber que la cantant i Calderón van viatjar a Caracas l'any 1986.

Resulta que Paquirri no només tenia diners allà, sinó que també posseïa societats a Veneçuela. El torero era una de les persones més importants de Llatinoamèrica, per això va decidir fer diners en diversos països com Veneçuela o Colòmbia.

D'aquest viatge s'ha sabut molt poc, ja que va ser el primer que Isabel Pantoja va fer després de quedar-se vídua. L'herència de Paquirri és una gran fortuna i no només a Espanya, sinó que també en altres països d'Amèrica. El viatge de Veneçuela està en el punt de mira pel que podria haver fet Pantoja. Molt pocs saben el que va passar amb totes les propietats i finques que el torero tenia allà. L'únic que se sap és que Isabel Pantoja es va quedar amb els diners en metàl·lic.

Paquirri sempre anava a Llatinoamèrica, allà era una persona molt prestigiosa i per a molts el millor torero de la història. És per aquest motiu que molts programes de la televisió llatinoamericana han fet ressò de tot el que està succeint amb l'herència del torero.


Comentaris

envia el comentari