La foto de Cristina Pedroche que aclareix si està o no embarassada

La col·laboradora de 'Zapeando' ho ha deixat bastant clar a les seves xarxes socials

Primer pla de Cristina Pedroche en un photocall
Cristina Pedroche ha mostrat una foto molt concloent | GTRES

Cristina Pedroche no deixa de sorprendre els seus seguidors amb increïbles posats, on alguns d'ells fins i tot s'aproximen a l'inversemblant. Sense dubte, la col·laboradora de 'Zapeando' és una de les espanyoles amb major impacte en les xarxes socials. A més, Cristina Pedroche pot presumir de ser una de les primeres 'influencers' del nostre país, ja que la jove sempre ha estat molt activa en les seves xarxes socials.

Habitualment comparteix molts moments divertits amb el seu marit, el cuiner Dabiz Muñoz, i és molt habitual veure diversos vídeos seus a la cuina. La veritat és que malgrat que ja fa molts anys que està en antena, Cristina Pedroche està de moda.

De nou serà la presentadora de les Campanades d'Antena 3 al costat d'Alberto Chicote. I compte, perquè la madrilenya va pel rècord de Ramón García pel fet que des del 2013, és a dir fa gairebé 7 anys, Pedroche hi presenta les Campanades.

Després de confirmar-se aquesta notícia, ja s'han tornat a obrir tots els rumors sobre el seu vestuari de cara al dia 31 de desembre, però, de moment, no ha donat pistes. L'únic que sí que ha deixat clar és que segueix dedicant molt de temps a l'exercici.

Malgrat tot això, aquests dies també s'ha especulat amb el seu possible embaràs. Cristina Pedroche recentment s'ha endinsat en el món del ioga, fet que li està permetent fer-se fotografies que s'acosten a l'impossible. La de Vallecas ha deixat sense paraules a tots els seus seguidors amb l'última imatge que ha pujat a les seves xarxes socials.

Per entendre aquesta foto cal mirar-la una bona estona. Pedroche s'aguanta dreta amb una cama. A això, que ja és difícil, se li afegeix que té el cos cap per avall. Una postura realment complicada i que, a part d'una excel·lent condició física, també requereix un gran aguant mental.

«Els dimarts estic una mica 'liada'», ha escrit Cristina Pedroche, acompanyant aquesta imatge en la qual el seu cos està totalment embolicat. La col·laboradora de 'Zapeando' té una gran legió de fans a Instagram, on, actualment, ja acumula 2,8 milions de seguidors. Està a molt poc d'arribar als 3 milions, una xifra que la posiciona com una de les espanyoles amb més influència a les xarxes socials.

Crisitina Pedroche és la reina d'Instagram

El contingut que puja és d'allò més variat, però per fotos com aquesta són molts els que segueixen a la madrilenya. La imatge en qüestió de moment té gairebé 100.000 'likes', una autèntica bogeria a l'abast de gairebé ningú.

Són molts els comentaris que ha rebut per part dels seus seguidors. «Increïble el que arribes a fer», «estàs feta una esportista», «impressionant», o «tens molt d'art, és espectacular», han sigut alguns els comentaris que la dona de Dabiz Muñoz ha tingut en aquesta publicació tan impressionant.

Malgrat això, també ha rebut les crítiques dels seus detractors. «Una altra vegada fent estupideses. Tanta necessitat de cridar l'atenció», li ha comentat un usuari d'aquesta xarxa social.

La foto desmenteix els rumors d'embaràs

El que està clar és que amb aquesta imatge desmenteix els rumors que van sortir sobre el seu embaràs. Una persona que està esperant un nadó és pràcticament impossible que pugui arribar a fer això. Van ser diversos els mitjans que van especular que la col·laboradora de 'Zapeando' i el cuiner estaven buscant al seu primer nadó. No obstant això tot fa indicar que no serà així.

Faci el que faci Cristina Pedroche a Instagram és notícia. Per si aquesta foto fos poc, fa uns dies va mostrar als seus fans i en exclusiva un canvi de 'look' que no va passar per res desapercebut, ja que la jove va lluir uns rínxols molt voluminosos. Aquest canvi li va durar uns dies perquè recentment ha tornat al seu cabell llis.

Després d'una mala ratxa, Pedroche i el seu marit afronten una nova etapa on ja han arribat bones notícies com la reobertura del restaurant del seu marit. Dabiz Muñoz probablement és l'encarregat de fotografiar la seva noia en aquestes fotos que de vegades sembla que no siguin reals.


Comentaris

envia el comentari