Continua el xou: Pantoja toca fons i decideix fer una única cosa a Cantora

Isabel Pantoja no aixeca el cap i no surt del seu dormitori, on roman en un llit seguint amb la seva medicació

Isabel Pantoja amb ulleres de sol dins d'un cotxe
Isabel Pantoja viu reclosa en el seu dormitori a Cantora | GTRES

Isabel Pantoja està enfonsada i no aixeca el cap. Des que el seu fill destapés la polèmica sobre l'herència de Paquirri públicament, la 'tonadillera' viu les seves hores més amargues. El seu cercle més íntim assegura que mai havia estat així, que ho està passant pitjor que quan va entrar a la presó o va morir el seu marit Paquirri. El seu estat físic i psíquic preocupa, i molt, ja que està prenent medicació per calmar els seus atacs d'ansietat.

 

Isabel Pantoja no surt de la seva habitació a Cantora i està en el llit, desolada, com si fos un vegetal, no reacciona. La commoció pel que ha passat amb el seu fill és massa per a ella, qui no concep una traïció tan gran: que el seu fill hagi fet públic tots els tripijocs de l'herència de Paquirri i s'hagi posicionat tan en contra de la seva mare, de qui diu que per a ell ja no existeix.

 

La veritat és que, que el teu mateix fill renegui de tu ha de ser molt dur per a una mare. És per això que Isabel Pantoja ja no articula paraula, sinó que viu en un plor i gemec constant, aclaparada per les circumstàncies.

 

Pel seu propi bé mental, es manté al marge del que succeeix en els programes de televisió on es tracta a tota hora la bomba mediàtica que ha suposat que Kiko Rivera revelés que se sentia traït per la seva mare. Així i tot, inevitablement li van arribant petits detalls del que va succeint a l'exterior, i que li expliquen les persones més properes, principalment el seu germà Agustín, que s'està convertint en el seu principal suport en aquests turbulents dies.

 

De fet, el seu germà Agustín, com sempre, s'ha convertit en la seva pedra angular, i li dona la força que ella necessita en aquests moments, demostrant un cop més que sempre està al peu del canó per a la seva germana, a qui mai ha deixat de costat. A més, també s'està fent càrrec de la seva mare, Ana, la matriarca del clan, qui pateix Alzheimer.

Què farà Isabel amb tot el que està succeint?

Però tot i estar en les seves hores més baixes, Isabel té pensat actuar, si bé quan recuperi una mica les seves forces. I és que la 'tonadillera' és d'empenta, i no es quedarà de braços plegats veient com el seu fill i molts altres que es definien com els seus amics, embruten la seva imatge pública i treuen detalls escabrosos de la seva vida. De fet, ja està pensant quin serà el seu primer pas quan pugui reaccionar, i és que ho té molt clar: acudirà als jutjats.

 

Allà, demanarà a un jutge que demostri que ella no va desclassificar arxius per beneficiar-se de l'herència de Paquirri o que demostri on està tot el que diuen els seus antics amics que ella ha robat durant tants anys, incloses les maragdes que el torero va comprar per a la seva mare, i que asseguren que la 'tonadillera' hauria donat el 'cambiazo' per unes de menys valor, per així quedar-se ella amb les originals i donar-li les 'falses' a la família Rivera.

Kiko Rivera es canvia de bàndol i s'uneix a la família Rivera

Mentrestant, el DJ Kiko Rivera no ha perdut el temps durant aquests dies. Més ben dit, està recuperant anys perduts i coneixent membres de la família per part del seu difunt pare, dels que fins ara havia viscut molt distanciat per culpa dels conflictes de la seva mare amb ells.

És el cas dels seus germans, Cayetano i Fran, dels qui no se separa i se'ls ha pogut veure junts anant a veure a familiars, conduint junts com si es coneguessin de tota la vida, i fent gala d'una complicitat que mai hauríem pogut imaginar. Junts van anar a Barbate a visitar un oncle seu que es troba delicat de salut.

En sortir de l'habitatge, agafaven el cotxe de tornada junts, i en un vídeo deFran Riveraa Instagram, aquest exclamava orgullós: «Al cel hi ha algú que ha d'estar molt content. Venim de veure al nostre oncle José que està molt malalt, hem passat una estoneta molt agradable amb ell», deia.

Al costat del vídeo, afegia un «tot comença a estar al seu lloc», referint-se a la relació que per fi han recuperat els tres germans després que durant llargs anys, no hagin tingut a penes res de contacte.


Comentaris

envia el comentari