Imatge promocional de les 5 primeres parelles de 'La isla 2'

Revelen els diners de les noies de 'La isla de las tentaciones' i la casa que comparteixen

Les participants del programa estan sabent seguir el ganxo mediàtic

Telecinco és una de les cadenes que més quantitat de famosos crea. Recentment ha triomfat amb la seva segona edició de 'La isla de las tentaciones', un 'reality' que ha generat molt de contingut a tots els programes de la casa.

Per aquest motiu, la cadena està reutilitzant a diversos dels seus concursants per a altres programes com a 'La Casa Fuerte'. De moment en aquest 'reality' estan concursant Tom, Sandra i Marta, tres dels participants més polèmics de 'La isla de las tentaciones'.

Instagram fa rics als participants de 'La isla de las tentaciones'

Aquests no són els més populars, ja que la resta està tenint una tremenda acollida a les xarxes socials, com és el cas de Mayka o Melodie. Recentment, les històries d'Instagram de diversos participants del programa han revelat que entre ells hi ha una bona relació.

És habitual veure com queden, surten a menjar junts o, fins i tot, apareixen a la mateixa casa, cosa que molts estan comentant en les últimes setmanes. Les xarxes socials s'han convertit en l'eina que fa més fàcil el seguiment d'aquestes persones que, agradi o no, ja poden dir que són famoses.

Especialment les noies, s'han convertit en models per a diverses marques de roba. Elles estan aprofitant de la millor manera que poden aquest èxit per compartir amb els seus seguidors tota mena de productes. Molt s'ha especulat el que cobren i la veritat és que són xifres molt elevades.

Algunes marques fins i tot arriben a pagar més de 1.000 euros per 'post', i la gran majoria d'elles pugen dues o tres al dia, així que és fàcil calcular el que poden arribar a guanyar en tan sols una setmana.

Alguns d'ells, com Lester, també sembla que s'han ficat en el món del modelatge, ja que també promociona la marca de roba de 'Soul Sister'. Amb gairebé tota seguretat podem dir que absolutament tots els participants d'aquesta segona edició de 'La isla de las tentaciones' ja són 'influencers', una feina de moda que tant en el punt de mira està.

El seu 'catxé' a l'illa rondava els mil euros i ara aquesta xifra es pot guanyar perfectament en uns dies, o fins i tot, hores. Es desconeix si tenen una altra mena d'ocupació, ja que només mostren les seves facetes com a models.

Tornant a les noies, les participants que van trencar amb la seva parella en el programa sembla que han fet molt bones molles entre elles. Parlem de Maika, Inma, Melodie, Melyssa i Marta, actual concursant de 'La Casa Fuerte'. Després de la fi del programa, aquestes 5 noies s'han tornat inseparables, ja que gairebé cada dia pugen històries al seu Instagram en què surten alguna d'elles juntes.

Sembla que totes s'han mudat definitivament a Madrid, lloc on estan desenvolupant la seva carrera a Instagram. Per tant, sembla, segons ha pogut saber 'Jaleos', que aquesta amistat ha anat a més, ja que les 5 estarien compartint pis a Getafe.

El citat mitjà afirma que haurien llogat un pis on actualment resideixen, a part dels seus respectius domicilis a les seves ciutats natals. Això fa evident el gran poder adquisitiu que ja tenen després del seu pas per la segona edició del 'reality'.

Descobreixen la casa on viuen les noies

Qui sembla que menys visita Getafe és Melyssa, que encara viu a Barcelona. 'Jaleos' ha pogut saber que les noies estan encantades compartint pis en aquesta localitat madrilenya. El citat mitjà fins i tot ha donat amb el lloc exacte, afirmant que el pis és a prop del Carrer Madrid, a tan sols uns 14 quilòmetres de la capital. A més, recentment, han vist com Tony Spina ha visitat molt la casa, després que Mayka confirmés a les seves xarxes socials la seva nova història d'amor.

El citat mitjà ha explicat que el lloguer d'aquesta casa oscil·laria els 1.000 euros, però no és una quantitat molt elevada tenint en compte que el comparteixen. El que cal tenir en compte és que les noies l'utilitzen com una segona residència a Madrid, ja que elles tenen els seus pisos a les seves respectives ciutats com a Sevilla, Elx, o Múrcia.

És evident que tant ells com elles han aconseguit treure un bon profit econòmic. Ara segueixen monetitzant gràcies a les xarxes socials, on un exemple, sense anar més lluny, seria Melodie que ja acumula gairebé 800.000 seguidors i a més ja té el seu compte d'Instagram verificat.