Isabel Pantoja durant un dels seus concerts

Telecinco enfonsa Isabel Pantoja: el dineral que es gasta en capritxos

Segons les dades donades, la 'tonadillera' malbarata els diners

És innegable el fet que Isabel Pantoja no està passant pel seu millor moment. I és que la seva imatge es troba seriosament en dubte perquè el seu fill gran (Kiko Rivera) ha revelat els seus suposats tripijocs econòmics amb l'herència de Paquirri. Això sense passar per alt que també ha explicat que, sembla, ella ha mentit sobre el robatori dels objectes personals del torero.

Però encara hi ha més, i és que han aparegut veus que manifesten, a més, que presumptament li va ser infidel al seu marit. D'aquí que hagi caigut per terra la imatge del matrimoni idíl·lic que la cantant sempre ha venut.

Ara, per si no n'hi hagués prou amb tot això, Telecinco ha contribuït a enfonsar-la una mica més. Sí, perquè ha donat a conèixer els capricis en què es va gastar el primer sou que va guanyar com a jurat de 'Idol Kids'. I és que ens estem referint a la barbaritat de 59.000 euros.

El malbaratament d'Isabel Pantoja

Segons s'ha anat publicant, l'artista posseeix un ampli patrimoni. Però això no treu el fet que tingui un deute de més d'un milió d'euros. Però sembla que aquest deute no li importa massa, si tenim en compte que s'ha gastat els citats 59.000 euros en un tancar i obrir d'ulls. I és que així ho han donat a conèixer col·laboradors com Pepe del Real i Gustavo González en els respectius programes on treballen.

El primer dels periodistes ha revelat que Isabel Pantoja res més cobrar l'esmentat sou va fer una primera compra espectacular, en concret, com a diva que és, va procedir a gastar-se ni més ni menys de 35.000 euros en joies. Ho va fer en una important joieria de la madrilenya, 'Milla de oro', tenint com a acompanyant al seu germà Agustín.

Espectaculars despeses en vestuari

Malgrat això, la 'tonadillera' no es va quedar contenta amb aquesta sorprenent despesa. Segons el paparazzi Gustavo González, després va procedir a realitzar un altre abundant desemborsament econòmic. Pantoja va acudir a una botiga de roba i va adquirir pantalons texans i camises per un valor total de 10.000 euros.

Però si ja et sembla sorprenent aquesta quantia, espera que encara hi ha més. La presentadora de 'Sálvame', Paz Padilla, segons les informacions donades per la 'cúpula' de 'Sálvame', ha donat a conèixer una altra compra de la cantant. Sembla que, aquest mateix dia, va adquirir un total de 35 parells de sabates a 400 euros cada parell.

Una dada, aquesta última, que ha fet que la gaditana no hagi pogut evitar fer una broma al respecte: «La pobra, estava descalça». I a això la col·laboradora Marta López ha afegit: «Per què vol tantes sabates per estar a Cantora?».

Despeses de diva

En conèixer el malbaratament de diners que Isabel Pantoja ha realitzat són moltes les opinions que han sorgit respecte al tema. No obstant això, el que queda clar és que l'artista es comporta com una diva, una actitud que ja va avançar el seu fill en l'especial 'Cantora, la herencia envenenada'. I és que allà va explicar que la seva mare podia entrar en una botiga i gastar-se en uns minuts 2.000 euros en maletes que no necessitava.

Tot i això, aquesta despesa exagerada de diners xoca amb el fet que tingui tants deutes, malgrat tots els diners que ha guanyat. I no només això sinó també que prefereixi gastar-se quantitats desorbitades en capritxos i no en sufragar aquelles.

Així, González ha subratllat que «deu diners a molta gent. Per exemple, a Miguel Poveda uns 70.000 euros, i a una altra senyora 100.000 euros». Vaja, que Isabel Pantoja, que suposadament fa 14 mesos que no paga la hipoteca de Cantora, prefereix gastar els seus diners en si mateixa i en els seus desitjos.