El cantant Kiko Rivera amb una jaqueta americana

Kiko Rivera, entre l'espasa i la paret per Isabel Pantoja: si parla va a presó

El fill de la 'tonadillera' encara té moltes coses per explicar

Aquestes últimes setmanes han estat un veritable turment per a Isabel Pantoja pel fet que ha vist com el seu fill ha destapat tot l'entramat que envolta l'herència de Paquirri. Kiko Rivera va esclatar del tot quan va veure en una habitació de Cantora tots els vestits i objectes personals del seu pare, fet que Isabel Pantoja havia denunciat per robatori.

El DJ va explicar al programa especial de 'Cantora, la herencia envenenada' que la seva mare l'havia endeutat des que tenia dos anys. El fill de la 'tonadillera' no perdona a la seva mare.

Diumenge passat a 'Viva la vida',  l'artista va dir en directe des de les portes de casa que les coses es calmarien si la seva mare agafa el telèfon i li truca. Però, en cas de no succeir això, Kiko va amenaçar la seva mare.

El que l'artista vol és que la seva mare reconegui el seu error. «Agafa les coses del pare i les hi donés als seus fills», va dir a 'Viva la vida' després d'una connexió en directe. No obstant això, de moment, Isabel Pantoja segueix sense donar cap mena de senyal.

Kiko Rivera en alguna ocasió ha deixat caure que pot anar «a per totes», un missatge que pot suposar la fi definitiva d'Isabel Pantoja, que, fins i tot, podria anar a presó per tot l'entramat que el seu fill ha descobert tres dècades després.

La cantant està totalment en xoc, i segons els companys de 'El programa de Ana Rosa' s'estaria medicant causa de la forta ansietat que té per culpa d'aquest succés.

El futur d'Isabel Pantoja depèn de Kiko Rivera

El detonant va ser el dia 2 d'agost quan Kiko va descobrir aquesta habitació plena. El DJ va afirmar que ja havia vist alguna vegada l'interior d'aquesta habitació, però buida, no plena. Això li va suposar el punt d'inflexió per anar a totes contra la seva mare. A més que hi ha coses que van passar aquell dia que no han sortit a la llum.

Kiko Rivera encara amaga coses, que sembla que no les confessa pel bé de la seva mare, ja que un problema judicial més la podria ficar de nou a la presó. Cal recordar que Isabel Pantoja va estar dos anys a la presó per culpa del 'Cas Malaya'. Així doncs, els problemes de la 'tonadillera' estan tots relacionats amb els diners i amb el seu afany de tenir més. Per aquest motiu des de 'Sálvame' es va obrir la possibilitat que afirmava que Isabel Pantoja podria patir la malaltia de diners.

Kiko Rivera té en el seu poder el futur de la seva mare. En cas d'emprendre accions legals contra ella, això podria suposar una nova pena de presó per a la cantant. Sempre parlant en l'hipotètic cas que Kiko Rivera tingués raó. Precisament, Ramón Calderón, que es va desmarcar de tot això, va destrossar una de les teories de l'artista. 

El que està clar és que no és la primera vegada que Kiko amenaça amb explicar una cosa molt greu, ja que normalment salta quan s'assabenta que la seva mare va parlant malament de la seva dona, Irene Rosales.

Precisament ella és la que ha mostrat tot el suport i afecte que tant necessitava Kiko Rivera. Avui dia, el DJ té per davant una decisió molt complicada, en la qual haurà de triar entre la seva mare o entre la veritat i els seus germans.

De moment ja ha dit que no vol parlar més en televisió, que tot el que volia dir ho ha dit i ara depèn d'Isabel Pantoja. Amb tan sols una trucada de la 'tonadillera' al seu fill es calmarien les coses. En cas de no fer-ho caldria estar molt pendents de Kiko que podria tornar a obrir la caixa de 'Cantora'.