Isabel Pantoja respon a les paraules de diumenge de Kiko Rivera

L'artista ha confessat com se sent després de l'última intervenció del seu fill

Isabel Pantoja amb unes ulleres de sol negres
Isabel Pantoja trenca el seu silenci després de les paraules del seu fill | Europa Press

Onze dies han passat des que Kiko Rivera li va declarar la guerra en directe a la seva mare, Isabel Pantoja. Ho va fer a l'especial 'Cantora: l'herència enverinada' que va tenir lloc el divendres 13 de novembre. Les declaracions del fill de l'artista van provocar un gran escàndol i es va produir una ruptura familiar entre mare i fill. Des de llavors, el DJ s'ha mantingut en silenci. 

Kiko no ha pronunciat ni una paraula més sobre el que es va revelar sobre la seva herència, i tampoc va comentar res quan es va reunir amb els seus germans Fran i Cayetano per anar a visitar al seu oncle 'Riverita'. Moltes informacions han sortit des d'aquell divendres i el petit dels Rivera sempre havia mantingut el silenci, fins aquest cap de setmana.

Durant el programa 'Viva la Vida' d'aquest diumenge, Irene Rosales es va veure acorralada i es va posar a plorar, per això el seu marit va entrar en directe i va tornar a parlar sobre l'enfrontament que manté amb la seva mare. Va estar en directe durant quasi una hora, ja que a més d'explicar els detalls, la seva intenció principal era consolar la seva dona i brindar-li tot el seu suport públicament sobretot el que s'estava especulant. Un cop més, Kiko va parlar amb sinceritat i la seva actitud va caure com un gerro d'aigua freda a la seva mare, qui no es va prendre gens bé la seva nova intervenció.

La resposta d'Isabel Pantoja davant les paraules del seu fill

Dies després que Kiko carregués novament contra la seva mare, Isabel Pantoja per fi ha reaccionat. Poc s'ha pogut saber sobre l'actual estat de la cantant després de sortir a la llum els draps bruts del que va passar amb l'herència del seu difunt marit. Ella segueix guardant silenci incapaç, potser, de saber què fer davant tant front obert.

Però les noves declaracions del seu fill han fet despertar a la tonadillera, i és que segons ha pogut saber 'El programa de Ana Rosa', la periodista Marisa Martín-Blázquez ha parlat amb gent propera a Isabel Pantoja i «m'han explicat com ha reaccionat i per descomptat no s'ho ha pres gens bé». Ni l'herència, ni les caixes fortes, ni els vestits, ni Cantora, el que ha molestat a l'artista és que el seu fill parlés sobre la seva mare.

La periodista assegurava: «Li ha dolgut moltíssim el tema que nomenés a la mare d'Isabel Pantoja, àvia de Kiko Rivera i el que ha dit que no tornarà a aparèixer per Cantora fins al dia que mori la seva àvia», després de recordar les paraules de Kiko Rivera sobre el seu retorn a la finca i el retrobament amb la seva mare.

La cantant se sent «amenaçada» pel seu propi fill

Marisa ha seguit relatant el que gent propera a Isabel Pantoja li ha explicat sobre la reacció que ha tingut la tonadillera després d'escoltar les declaracions del seu fill. Segons la periodista, les paraules de Kiko sobre la seva àvia han estat rebudes per la cantant «com una amenaça». De fet, el que més sorprèn és la manera en què Isabel Pantoja ha entès les paraules del seu fill quan es referia al fet que ell només anirà a Cantora quan la seva àvia mori. En lloc d'entendre que serà aquesta l'única raó que provocarà que el DJ torni a la finca, ja que ara ell sent que no hi pinta res, la cantant considera que la intenció de Kiko és la «de fer fora a tot aquell que no sigui propietari de Cantora».

Agustín Pantoja, el primer a sortir de Cantora

Ara bé, la tonadillera podria no estar del tot desencaminada en la seva idea sobre els presumptes plans que Kiko Rivera té per cantora. Va ser el mateix marit d'Irene Rosales el que ja va deixar caure que qui no pintava res a la finca era el seu oncle Agustín, a qui va qualificar de «mantingut» i el va assenyalar com l'artífex de totes les accions que la seva mare ha fet amb el patrimoni familiar.


Comentaris

envia el comentari