Tamara Falcó troba l'amor als 39 anys: Íñigo, el germà d'una actriu

La col·laboradora viu un moment molt dolç després d'un any molt negre

Tamara Falcó amb un vestit blau i mascareta negra
Tamara Falcó ha trobat l'amor amb 39 anys | GTRES

Segons ha pogut saber la revista 'Vanitatis', la futura marquesa de Griñón ha iniciat una nova relació amb el germà d'una coneguda actriu.

El nou amor de Tamara Falcó: Íñigo Onieva

Després d'un any molt negre per la mort del seu pare, el seu cunyat i el seu oncle en tot just set mesos, la filla d'Isabel Preysler ha tornat a somriure gràcies al jove Íñigo Onieva. Aquesta notícia ha estat confirmada per fonts molt properes a la col·laboradora de televisió, que també han revelat a la revista com han estat els inicis d'aquesta nova relació.

La parella s'hauria conegut fa ja un temps, ja que tenen amics en comú. De fet, els hem pogut veure junts en diverses ocasions. Fa uns mesos, durant l'aniversari de Lucía Bergel, íntima de Tamara Falcó, tots dos apareixien molt junts a la fotografia de grup que es van fer els convidats a la finca de Guadalupe a Càceres, on es va celebrar l'aniversari.

Tot i que ja fa temps que tenen una bona relació, no ha estat fins a finals d'aquest estiu quan la parella ha decidit oficialitzar el festeig. Íñigo Onieva és germà de la coneguda actriu Alejandra Onieva. La madrilenya, de vint-i-vuit anys, ha aconseguit l'èxit gràcies al seu paper a 'Alta mar' de Netflix i ara ha saltat a la premsa del cor perquè s'ha convertit en la nova cunyada de Tamara Falcó.

Tamara Falcó, molt il·lusionada i enamorada 

Tot i que fa poc temps que la parella festeja, la relació resulta molt prometedora. «Tamara està molt il·lusionada i enamorada», han assenyalat les mateixes fonts a 'Vanitatis'. El nou amor de Tamara Falcó ha estat un suport fonamental en aquest any tan dur que ha hagut de viure la col·laboradora.

En només tres mesos, la filla d'Isabel Preysler ha hagut d'acomiadar-se de de tres éssers molt estimats. El primer va ser el seu pare, Carlos Falcó. El marquès de Griñón va morir per coronavirus en plena pandèmia amb vuitanta-tres anys. Poc després, una altra mort sobtada va sacsejar a la família de Tamara Falcó. El marit de la seva germana Xandra Falcó, Jaime Carvajal, va morir al setembre després de patir un infart mortal.

Finalment, va arribar el comiat de l'oncle favorit de Tamara Falcó, el marquès de Cubas. Fernando Falcó va morir tan sols uns mesos després que el seu germà amb vuitanta-un anys.

2020: un any de llums i ombres 

Tamara Falcó s'ha sentit molt estimada per la seva nova parella, Íñigo Onieva, que li ha donat forces per tirar endavant i afrontar els seus nous projectes professionals amb gran il·lusió.

Podem afirmar que aquest 2020 ha estat un any de llums i ombres per a la 'celebrity'. La filla d'Isabel Preysler ha fitxat com a tertuliana del programa amb més èxit d'Antena 3, 'El Hormiguero', i ha començat a gravar 'El desafío', el talent de famosos d'aquesta mateixa productora en què actuarà com a jurat junt amb Juan del Val i Santiago Segura.

A tots els seus projectes professionals, cal sumar-li el títol nobiliari que rebrà Tamara Falcó com a part de l'herència del seu pare. La futura marquesa de Griñón ha assenyalat que el procés de traspàs del títol s'ha demorat, però té esperances que es pugui fer realitat el pròxim 25 de novembre «si Déu vol», ha matisat a 'El Hormiguero'.


Comentaris

envia el comentari