Ho diu 'Pronto': Perilla l''estabilitat familiar' de Sergio Ramos i Pilar Rubio

El futbolista podria haver rebut una oferta fora d'Espanya

Sergio Ramos i Pilar Rubio
Segons 'Pronto', podria perillar l''estabilitat familiar' de Sergio Ramos i Pilar Rubio | El Periódico

Segons ha assenyalat el diari esportiu 'As', el pròxim 30 de juny finalitza el contracte de Sergio Ramos amb el Reial Madrid i a partir de l'1 de gener, el futbolista podria negociar amb qualsevol altre equip. Tal com ha informat la revista 'Pronto', Ramos podria haver rebut una proposta d'un equip francès, i que suposaria el seu trasllat i el de la seva família a París.

Es rumoreja que el Paris Saint-Germain FC li ha ofert 60 milions d'euros nets per jugar tres temporades en aquest club, 20 milions per any. Juan Bernat, defensa espanyol de l'equip francès, va assegurar en una entrevista amb 'AFP' que el sevillà «és un líder, un gran jugador, ho ha demostrat durant tota la seva carrera. És increïble, té molt caràcter». Tot i que va deixar clar que «són rumors» i que no podia dir molt més sobre el suposat fixatge.

Després de vuit anys junts i quatre fills en comú, Pilar Rubio i Sergio Ramos han aconseguit formar una gran família i tenir una feina estable a Espanya. No obstant això, l'estabilitat que tenen a Madrid podria trontollar si finalment el futbolista decideix afiliar-se al club francès.

Tot i que ni Zinédine Zidane, el seu actual entrenador, ni els seus companys volen que Sergio Ramos deixi el Reial Madrid, al club blanc cobra 12 milions d'euros i tan sols li ofereixen la renovació del contracte per un any. Això es deu al fet que hi ha una norma no escrita en l'entitat que no renova els jugadors majors de trenta anys per més d'una temporada, i el sevillà complirà trenta-cinc anys el vinent mes de març. L'única persona amb la qual no van respectar la norma, va ser amb Cristiano Ronaldo, que amb trenta-un anys va signar per tres temporades més.

Sergio Ramos ha rebut ofertes de 6 equips anglesos

El Paris Saint-Germain FC no és l'únic club que ha contactat amb Sergio Ramos. «Està analitzant una bona quantitat d'ofertes de grans equips de les lligues d'Europa», han confessat fonts properes a ell a 'Qué! Deportes'. «Tots el volen i no és per menys, ja que ha arribat al nivell més alt de la seva carrera esportiva i qualsevol voldria tenir-lo a les seves files». «La Premier League és d'on més ofertes arriben, però res està definit encara. Encara hi ha esperances que renovi i es quedi al Reial Madrid. Cal esperar i tenir paciència».

Segons ha revelat el web '90Min', hi ha diversos equips anglesos que també s'han posat en contacte amb ell. «Liverpool, Manchester City, Manchester United, Chelsea, Arsenal i Tottenham Hotspur s'han comunicat amb els representants de Ramos per fer-los saber que podrien estar interessats en el defensa, però només si està disposat a mudar-se a Anglaterra».

El Reial Madrid estaria disposat a acceptar les condicions de Ramos

No obstant això, els mitjans de comunicació que segueixen al Reial Madrid gairebé donen per fet que Sergio Ramos acabarà acceptant l'oferta que li ha arribat del seu equip. El sevillà vol allargar el màxim temps possible la seva carrera professional en el terreny de joc i per aquest motiu hauria sol·licitat al seu club actual que li facin un contracte d'almenys dos anys de durada.

Sembla que des del Reial Madrid estan disposats a acceptar aquesta nova condició, però si les negociacions amb l'equip blanc no donen els seus fruits, serien molts els que aprofitarien l'oportunitat. No obstant això, ni Sergio Ramos ni Pilar Rubio s'han pronunciat sobre el futur del futbolista. De moment, el sevillà continua amb els seus entrenaments habituals amb el Reial Madrid.


Comentaris

envia el comentari