La foto sense roba de Marta Torné al Wela de la que tothom parla

L'actriu catalana ha compartit amb els seus seguidors unes espectaculars vistes des de l'hotel

Imatge de l'actriu i presentadora catalana Marta Torné amb un vestit de color verd
Marta Torné s'ha despullat completament per observar una magnífica sortida del Sol a Barcelona | GTRES

Barcelona torna a obrir totes les activitats no essencials i el sector del turisme vol evitar més pèrdues com més aviat millor. Moltes vegades els directors i caps de l’hotel conviden algú famós a passar la nit perquè faci una mica de publicitat encoberta.

En aquesta ocasió, l’escollida era la catalana Marta Torné. L’actriu i presentadora ha pogut passar una nit al reconegut hotel ‘W’ de Barcelona i així ho ha compartit amb els seus gairebé mig milió de seguidors.

Torné es despulla per promocionar un hotel barceloní

Normalment aquestes habitacions amb vistes al mar de la ciutat comtal té un preu desorbitat només apte pels més afortunats, però ara que la crisi ha colpejat durament el sector turístic sembla que tothom pot entrar-hi.

Mentre la majoria de famosos opta per gravar uns vídeos o pujar fotos de les habitacions, Marta Torné ha anat un pas més enllà. Així, i aprofitant que sortia el sol aquest diumenge, l’actriu va decidir fer-se una fotografia completament nua a la finestra de la seva habitació.

Amb el mar i la sortida del sol a la llunyania, la catalana no té cap pudor a pujar una fotografia on se la veu com Déu va portar-la al món. «Ha estat meravellós...» escrivia com a peu de foto.

L’hotel té unes espectaculars vistes al mar, on s’ha comprovat que les sortides del sol es veuen precioses. A més, compta amb diverses piscines per aquells que no vulguin sortir del petit paradís que és l’hotel W.

Marta Torné no s’ho ha pensat i, a més d’aquesta fotografia, també ha compartit vídeos completament normals on ensenya la seva habitació i l’hotel- i, a més, amb roba posada. A les seves històries d’Instagram ofereix una visió molt diferent de la sensual fotografia i aprofita per ensenyar les instal·lacions. «Imagineu despertar-vos i veure com surt el sol davant teu... És brutal».

Així, i compartint el link per fer reserva de l'hotel, la presentadora assegura que hi ha una oferta especials fins al pròxim 19 de desembre. Els hotels catalans necessiten reactivar-se i sembla que no hi ha millor publicitat que una actriu tan natural com Marta Torné ensenyant-ho tot als seus seguidors.


Comentaris

envia el comentari