La portada de '¡Qué me dices!' tranquil·litza Andrea Janeiro, filla de Belén Esteban

La decisió definitiva de la col·laboradora de 'Sálvame' sobre el seu futur professional

Andrea Janeiro passejant durant el seu 18è aniversari a Madrid (20 juliol 2017)
Andrea Janeiro està més tranquil·la després de veure la portada de '¡Qué me dices!' | Catalunya Diari

La notícia sobre l'acomiadament de Belén Esteban va deixar a tothom amb la boca oberta. Seria possible que la col·laboradora de 'Sálvame' decidís deixar enrere la seva etapa al programa presentat per Jorge Javier Vázquez? En els últims mesos, Belén sembla no estar gaire a gust a 'Sálvame' i podria haver-se plantejat canviar d'aires.

La veritat és que tot va començar el dia que la col·laboradora va tornar al plató després d'haver estat confinada a casa seva. Belén Esteban i Jorge Javier Vázquez van tenir un gran enfrontament a 'Sábado Deluxe'. El desacord amb Jorge Javier va marcar un abans i un després en el seu treball. Belén Esteban va deixar caure el seu malestar i va insinuar la possibilitat de deixar 'Sálvame'.

Des de llavors, Belén ha estat estudiant noves possibilitats, entre les quals apareix la seva col·laboració a 'Viva la vida', programa dirigit per Raúl Prieto, exdirector de 'Sálvame' i amb qui té una excel·lent relació d'amistat.

Nous projectes a la vida de Belén Esteban

La col·laboradora ha rebut noves propostes i, per tant, ha reflexionat sobre la idea d'abandonar 'Sálvame'. Un ventall de possibilitats que encaixen a la perfecció en els seus nous projectes de vida, entre els quals trobem el seu desig de ser mare. En una entrevista amb Jorge Javier, va manifestar que vol tenir un fill amb el seu marit, Miguel Marcos.

És per això que va assegurar que necessita calma i els conflictes de 'Sálvame' no l'ajuden gaire. A més cal tenir present que a causa dels seus problemes de salut, l'embaràs de Belén Esteban correria risc. Per aquest motiu, la col·laboradora busca tranquil·litat i sobretot una feina que li permeti estar amb la seva família. 

Raúl Prieto al rescat

Veient la situació en què es troba la seva gran amiga, Raúl Prieto no va trigar gaire a posar-se en contacte amb ella per oferir-li un nou rumb professional. El director de 'Viva la vida' té planejat crear una nova productora encarregada de fer programes per a Mediaset i estaria interessat en què Belén Esteban fos una de les protagonistes. Una nova oportunitat per a la col·laboradora que podria fer-ser realitat molt aviat, ja que va sortir a la llum una fotografia de Belén amb Raúl Prieto i Rocío Martín, directora adjunta de 'Sálvame'.

Belén Esteban es queda a 'Sálvame'

Dies després que sortís a la llum el possible acomiadament de Belén Esteban, la col·laboradora ha assegurat que no deixarà 'Sálvame'. La decisió de Belén ha protagonitzat la portada de la revista '¡Qué me dices!' i que, sens dubte, haurà tranquil·litzat a la seva filla, Andrea Janeiro. Belén sempre ha presumit del seu treball en el programa presentat per Jorge Javier, sent conscient del que implica el programa per a Telecinco.

Fa molts anys que Belén Esteban és una de les cares més visibles de 'Sálvame'. La seva col·laboració va començar l'any 2009 i, de moment, no té pensat deixar el programa. Potser el seu desig és compaginar la seva presència a 'Sálvame' amb algun altre projecte nou, però tocarà esperar per conèixer el nou rumb professional de la 'princesa del poble'.


Comentaris

envia el comentari