Imatge d'arxiu de la presentadora catalana, Anna Simón

Sorprenent decisió d'Anna Simón que ha encantat a molts catalans

La presentadora catalana es va incorporar a 'Zapeando' al juliol del 2014

Fa qüestió d'un mes es va fer oficial que el programa de La Sexta, 'Zapeando', no renovava el contracte a Anna Simón. Segons 'En Blau' el motiu és la suposada incompatibilitat d'agenda, després que la presentadora catalana hagi fitxat per TV3. I és que la televisió catalana estrenarà en les properes setmanes un programa propi inspirat en el format britànic 'Lodgers for Cogders', on s'analitzaran les relacions que s'estableixen entre dues generacions oposades: els més joves i els grans.

Mentrestant, el rostre de Simón continuava apareixent juntament amb el de Cristina Pedroche, Lorena Castell, Quique Peinado o Miki Nadal a la capçalera del programa. Malgrat això, la cadena ha decidit eliminar-la. Un gest molt comentat i que no ha passat desapercebut pels teleespectadors després de sis anys de relació de Simón amb el programa que ara presenta Dani Mateo.

Tal com indica 'Vertele' la relació de Simón amb la productora Globomedia ja ha estat eliminada. Aquest moviment ha beneficiat a la també catalana Lorena Castell, qui ha guanyat uns segons en els crèdits inicials. A hores d'ara, Simón no s'ha pronunciat en el seu compte d'Instagram ni a Twitter. Caldrà veure si en els pròxims dies diu alguna cosa i si en un futur Simón tornarà a trepitjar La Sexta o es tracta d'una ruptura definitiva.

 

'Zapeando' i La Sexta, d'enhorabona: nou bebè al programa

La col·laboradora de 'Zapeando', Valeria López-Tapia Velasco, més coneguda com a Valeria Ros ja ha estat mare. Després de mesos d'espera, l'humorista i la seva parella, l'italià Antonio Muscogiuri, han rebut amb els braços ben oberts a la seva primera filla. Com no podia ser d'una altra manera, Valeria Ros va voler compartir amb els seus seguidors aquesta bonica notícia i ho va fer publicant un vídeo a Instagram en què apareix la petita a l'hospital.

Amb més de quatre quilos de pes, la petita Federica, que va néixer per part programat, s'ha convertit en la reina de la casa. I és que en aquests moments tan convulsos que s'estan vivint a tot el món, l'arribada d'un nadó a la família et dona una petita alegria.  Els seus companys de 'Zapeando' van fer ressò de la notícia durant l'emissió del programa. El presentador del programa, Dani Mateo, va voler enviar-li un bonic missatge a Valeria: «Esperem que et recuperis molt aviat i tornis aviat a aquesta taula».