Sálvame destapa el missatge que Paquirri volia donar a Isabel Pantoja abans de morir

Paquirri va intentar contactar amb la seva dona en diverses ocasions abans de sortir a torejar

Isabel Pantoja al plató del programa 'Idol Kids' on fa de jurat
Isabel Pantoja nega la mala relació amb el seu marit | Cedida

'Sálvame' ha tingut accés a una informació privilegiada, que fins al moment era totalment desconeguda. Per situar-nos, cal traslladar-nos fins a l'any 1984, hores abans que Paquirri perdés la vida a la plaça de toros de Pozoblanco. El programa s'ha traslladat fins a Còrdova a les portes de l'hotel Los Godos, on es va allotjar el torero i des d'on va intentar contactar en repetides ocasions amb la seva dona Isabel Pantoja, sense aconseguir-ho.

Isabel Pantoja no donava senyals de vida

Encara avui, segueix sent tot un misteri el missatge que volia deixar-li Paquirri abans de sortir a torejar. Soro, l'únic torero que va sobreviure en aquella fatídica tarda, ha explicat que Paquirri no estava bé amb la seva dona Isabel Pantoja i que això l'angoixava, perjudicant-lo seriosament en la feina i posant-lo en una situació molt complicada que li impedia triomfar cada vegada que sortia a una plaça.

El reporter de 'Sálvame', Sergi Ferré, ha contactat amb els responsables de l'antic hotel Los Godos amb l'objectiu d'esbrinar quin és el missatge que volia deixar-li Paquirri a Isabel Pantoja. En aquell moment, els responsables no van aconseguir contactar amb la cantant i el torero va haver de marxar cap a la plaça de Pozoblanco. Paquirri va demanar-li al gerent de l'hotel que ho seguís intentant fins que aconseguissin parlar amb ella.

Els responsables de recepció ho van intentar en reiterades ocasions, però ningú va contestar. Paquirri estava desesperat perquè no obtenia resposta des de Cantora, i va decidir deixar dos números de telèfon diferents perquè els responsables de l'hotel ho provessin amb aquells. Finalment, van aconseguir que Pantoja contestés, però Paquirri mai ho va saber perquè ja estava torejant a la plaça de Pozoblanco. 

El missatge de Paquirri segueix sent el contingut més buscat

El reporter de 'Sálvame' ha contactat amb els dos expropietaris de l'establiment amb l'objectiu d'aconseguir saber quin encàrrec els va deixar Paquirri per a la seva dona. Aquests s'han negat a explicar-ho, tot i que han assegurat que Pantoja sap quin és el missatge.

Un dels propietaris ha confessat que el torero mai trucava per telèfon quan ja estava preparat per marxar a torejar, i que en aquesta ocasió ho va fer, i més d'una vegada. Això demostra la importància del missatge. L'hoteler ha assegurat que Déu ofereix a tothom un lloc al cel, encara que en la terra no hagin estat del tot bons. Així doncs, ha donat a entendre que potser Paquirri no estava del tot content amb la seva dona i per tant, es podrien confirmar les teories sobre la separació de Paquirri i la cantant. 

D'altra banda, Isabel Pantoja segueix afirmant que quan el seu marit va morir, el matrimoni estava en el seu millor moment i que no hi havia res que pogués fer trontollar la relació. En definitiva, és molt difícil esbrinar si la relació era bona, ja que no hi ha cartes, ni àudios gravats que demostrin el tracte que tenia el matrimoni abans de la mort del torero. 


Comentaris

envia el comentari