Ana Obregón en un acte promocional de SinSombrero

Joc brut contra Ana Obregón: «Què fa amb el seu fill? Jo no ho faria»

Jaime Peñafiel ha criticat l'actriu per voler presentar les Campanades de 'TVE'

L'any 2020 ha estat molt dur per a Ana Obregón, que va viure la mort del seu fill de vint-i-set anys, Álex Lequio, el passat mes de maig. Des que el càncer de pulmó va decidir posar fi a la vida del jove Álex LequioAna Obregón ha intentat tirar endavant, recordant cada dia al seu fill i fent-ho públic moltes vegades en les seves xarxes socials. L'actriu madrilenya ha comptat amb el suport de nombrosos fans, amics i familiars, que han pogut empatitzar amb la gran tragèdia.

Fa pocs dies sortia a la llum la notícia que Ana Obregón presentarà les Campanades de 'TVE' junt amb Anne Igartiburu, esdeveniment televisiu que li servirà per acomiadar-se del seu fill davant de milions d'espanyols.

Peñafiel creu que Ana Obregón no està gestionant bé la mort del seu fill

El periodista Jaime Peñafiel, especialitzat en informació de la Casa Reial, ha escrit unes paraules sobre l'actriu en la seva columna del diari 'El Mundo', criticant-la per la seva manera de gestionar la mort del seu fill. «La mort d'un fill sempre em commou fins al més profund del meu adolorit cor. Perquè ho he patit personalment i en pitjors circumstàncies la mort d'Isabel, la meva única filla. Com Álex ho era d'Ana i d'Alessandro. Per això estic més que autoritzat a expressar públicament la meva sorpresa pel rendiment econòmic que li està traient Ana Obregón, fins a crear nàusea, a la mort del seu fill», sentència Peñafiel.

Primer pla d'Jaime Peñafiel a casa amb uns quadres de fons
Jaime Peñafiel ha criticat a Ana Obregón en la seva columna del diari 'El Mundo' | GTRES

Després d'admetre que «cap pare està preparat per a la mort d'un fill» i apuntar que «hi ha diferents formes d'expressar el dol per la mort d'un fill», Peñafiel critica amb duresa la decisió d'Ana Obregón de presentar aquest 2020 les Campanades de TVE junt amb Anne Igartiburu.

«Reconec i admiro, malgrat les meves crítiques, el suprem esforç de coratge d'Ana, ha sigut molt forta acompanyant al seu fill en els seus últims moments, però no em sembla bé exposar públicament en revistes i a la televisió aquest 'xoc' emocional, però, sobretot, estar donant aquestes campanades tan festives a la Puerta del Sol», diu a la columna setmanal.

«Cal recórrer tot el camí del duel. No hi ha dreceres. Només el temps»

«El morbo mai ajuda sinó que escandalitza, estimada meva. Jo si fos tu, no ho faria. Espero que no et prenguis malament aquests comentaris sobre la teva manera de gestionar la mort d'Álex. Cadascú viu la mort d'un fill com pot, però cal entendre el que pensen i senten els que, com jo, han passat exactament pel mateix. Fins i tot en pitjors circumstàncies. És cert que no existeix cap teràpia màgica, cadascú ha de fer el que li serveixi», prossegueix Peñafiel.

«Cal recórrer tot el camí del duel. No hi ha dreceres. Només el temps. I de vegades ni això. Hem d'aprendre a viure amb la pèrdua que forma part de la nostra identitat com a pares. El dolor sempre serà part de la nostra vida. Però hauràs de reconèixer, estimada Ana, que la mort d'Álex t'ha ressuscitat artísticament i que tu ho has aprofitat», finalitza el veterà periodista.