Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Xandra Falcó acompanyada de les seves filles al tanatori acomiadant a Jaime Carvajal

Xandra Falcó perd el seu marit i el seu pare en mig any

Tots dos han mort de manera sobtada

Xandra Falcó acompanyada de les seves filles al tanatori acomiadant a Jaime Carvajal
Xandra ha perdut el seu pare i el seu marit en sis mesos | Cedida

Fa sis mesos que Carlos Falcó, el marquès de Griñón, perdia la vida a causa de la Covid-19. Ara però, la seva filla, Xandra Falcó, s'ha hagut d'enfrontar a una no va pèrdua i és que el seu marit, Jaime Carvajal Hoyos, ha mort de forma sobtada als 56 anys.

Xandra que encara s'està recuperant de la trista pèrdua del seu pare està completament destrossada després de la inesperada mort del seu marit i és que en mig any, la germana de Tamara Falcó, ha vist com perdia el seu pare i el seu marit.

Jaime Carvajal, un gran suport per a Xandra

Feia molts anys que Xandra i Jaime estaven casats i s'havien convertit en una de les parelles més consolidades de l'alta societat. Tots dos havien tornat a Madrid després d'haver passat unes setmanes de vacances fora de la capital. 

El matrimoni, que estava intentant tornar a la normalitat després de la mort de Carlos Falcó, sempre s'ha mantingut allunyada del focus mediàtic, en un segon pla. Després de la mort del pare de Xandra, Jaime s'havia convertit en el seu màxim suport.

La vídua de Jaime Carvajal declarava a 'La Razón' que la pèrdua del seu pare «va ser molt sobtada, tan ràpida, que va ser un moment difícil d'entendre. Han passat tres mesos però encara resukta difícil i el trobarem molt a faltar». 

Dues pèrdues en mig any

El destí està sent molt dur amb Xandra que ha hagut de veure com poc després de la mort del seu pare, l'amor de la seva vida també ha mort de forma sobtada. Ara Xandra haurà de treure forces per seguir endavant i ho farà al costat dels seus tres fills que també estan destrossats per la mort del seu pare.

S'espera que la filla de Carlos Falcó continuï endavant amb els seus projectes professionals amb l'objectiu de dedicar gran part dels seus èxits al seu marit i al seu pare. Ningú està preparat per patir tantes pèrdues seguides, de fet, quelcom similar li va passar a la còmica Paz Padilla que va perdre a la seva mare i poc després al seu marit.