Ataquen Mila Ximénez per una foto seva en ple tractament per a viure

La col·laboradora de Telecinco ha aparegut fent quelcom no s'hauria de fer mentre es lluita contra el càncer de pulmó

Imatge de Mila Ximénez en una sessió de fotos per una revista
Una fotografia de Mila Ximénez fumant ha suscitat crítiques per la seva lluita contra el càncer de pulmó | Twitter (@lecturas)


Mila Ximénez s'ha reincorporat al seu lloc de treball en plena lluita contra el càncer de pulmó que pateix. La periodista es tornava a asseure en 'Sálvame' en un intent de normalitzar la seva malaltia que l'ha mantingut allunyada de la televisió un parell de mesos. Mila segueix en tractament però no està disposada que ningú l'assenyali com una malalta.

Sembla que la col·laboradora ha aparcat els dies d'angoixa i por abans de tornar al treball amb ganes de recuperar les seves forces. «Us trobava a faltar», va dir res més trobar-se amb els seus companys. Mila Ximénez va recuperant les ganes de tornar a la normalitat i al treball.

La tranquil·litat de saber que el càncer no ha augmentat i que es manté «adormit» ha donat esperances a la col·laboradora. «El resultat és que tot està bé i el que tinc per aquí solt està quiet. El del pulmó està una miqueta més reduït», confessava ella mateixa en el seu retorn a 'Sálvame'.

A Mila encara li queden algunes sessions de quimioteràpia i després haurà de fer front a un tractament d'immunoteràpia. La lluita encara està lluny d'acabar, però la col·laboradora no pensa a claudicar i es mostra optimista. «No crec que això tingui un mal final perquè no m'ho mereixo. Ho estic lluitant i estic fent els tractaments amb energia», explicava.

Una simple foto arruïna el seu discurs

Si la seva reaparició en plena malaltia la va convertir en el focus d'algunes crítiques malicioses pel bon aspecte que lluïa, ara una foto de la col·laboradora torna a generar polèmica. En aquesta instantània podem veure Mila asseguda en una terrassa mentre sosté un cigarret entre els seus dits.

L'actitud que ha demostrat tenir Ximénez envers la malaltia ha resultat exemplar. Amb optimisme i amb energia, Mila acceptava el diagnòstic i es mostrava decidida a lluitar fins al final. No obstant això, alguns usuaris de les xarxes socials no han vist bé que Ximénez no hagi renunciat a fumar després de ser diagnosticada de càncer de pulmó.

«Que algú m'expliqui que, amb un càncer de pulmó, cridant que lluitarà per guanyar, segueixi amb el vici del cigarret... I no em diguin que és difícil deixar-lo, que per salut es deixa qualsevol vici» opinava un usuari de Twitter.


Comentaris

envia el comentari