L'actriu Ana Obregón amb la seva germana Celia i Carolina Monje durant l'enterrament del seu fill

El vídeo que acaba de publicar Ana Obregón: salten les alarmes a la família

L'actriu continua lluitant contra la gran tristesa per la pèrdua del seu fill Álex

Des que el passat 13 de maig moria el seu únic fill, Álex Lequio, amb només 27 anys, a causa d'un càncer contra el qual va estar lluitant durant dos anys, les úniques aparicions públiques que ha fet Ana Obregón han estat a través de les seves xarxes socials i sempre per dedicar-li unes paraules al seu primogènit. Ara ho ha tornat a fer. 


Després del tràgic cop que Ana ha rebut, l'actriu continua travessant el moment més dur de la seva vida i està batallant incansablement perquè la pena i el dolor no la consumeixin. No obstant això, ha tret forces per agrair a totes les persones que s'estan preocupant-se per ella i que li estan enviant missatges d'ànim. 


El colpidor vídeo que ha publicat Ana

Així, a través del seu compte d'Instagram, com porta fent des de fa mesos, Ana ha volgut tornar a escriure unes paraules en honor a Álex i també per a donar les gràcies per tot el suport que ha rebut.


«Avui volia compartir amb vosaltres aquestes imatges, que formen part del que queda del meu cor. Ho faig com a agraïment pels vostres centenars de milers de missatges d'amor i bondat que em commouen i acompanyen en el meu camí de llàgrimes. Llegeixo tots i cadascun d'ells», són les primeres frases que es poden llegir.


«Gràcies al meu Aless per haver-me regalat 27 anys de moments d'una felicitat immensa i única. Gràcies per aquella flor que em vas donar amb dos anys i que encara guardo en un calaix. Gràcies per les infinites vegades que m'has dit el més bonic que m'han dit en tota la meva vida: 'mama'», continuava.


Al costat d'aquestes boniques i alhora doloroses paraules, Ana ha compartit un videomuntatge de quan el seu fill Álex era petit, unes imatges que, al costat de les paraules que ha escrit, trenquen el cor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hoy quería compartir con vosotros estas imágenes que forman parte de lo que queda de mi corazón. Lo hago como agradecimiento de vuestros cientos de miles de mensajes de amor y bondad que me conmueven y acompañan en mi camino de lágrimas . Leo todos y cada uno de ellos. Gracias mi Aless por haberme regalado 27 años de momentos de una felicidad inmensa y única . Gracias por aquella flor que me diste con dos años y que aún guardo en un cajón. Gracias por las infinitas veces que me has llamado lo más bonito que me han dicho en toda mi vida: “mamá”. PDT : os tengo que confesar que echo mucho de menos que me llame “mamá”, aunque a veces, solo a veces, escucho su voz llamándome “mamá ” desde algún lado de la eternidad. #gracias #alessforever

A post shared by Ana_Obregon Oficial (@ana_obregon_oficial) on