Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
La reina Letícia vestint una jaqueta blava d'Hugo Boss i portant mascareta

Els 'escàndols', rere la Casa Reial: revelen les normes de Letícia si es divorciés de Felip

La periodista Pilar Eyre ha revelat què trauria Letícia de separar-se del rei

La reina Letícia vestint una jaqueta blava d'Hugo Boss i portant mascareta
Els problemes a la Casa Reial podrien suscitar discussions entre el matrimoni dels monarques | Cedida

Ja han passat més de 16 anys des que Felip i Letícia es van casar a la catedral de l'Almudena de Madrid. Fruit d'aquest matrimoni han nascut Elionor i Sofia, dues nenes que tenen l'objectiu de recuperar la reputació de la monarquia espanyola.

Des que els reis van contreure matrimoni han passat moltes coses en la Família Reial. Aquests últims anys han estat amb tota seguretat el pitjor per al matrimoni. Els múltiples escàndols de Joan Carles i la seva posterior fugida han desequilibrat la institució. Tot això ha fet oblidar molts altres temes del passat que van generar molta polèmica.

Fa diversos anys van ser comptades les especulacions que deien que els reis estaven en crisi matrimonial. Durant tots aquests anys han sonat amb força diversos rumors sobre les discussions entre Felip i Letícia. Amb tot el que ha passat amb l'emèrit sembla que aquestes informacions ja s'hagin oblidat.

En el passat alguns fins i tot han arribat a parlar d'un possible divorci, quelcom trastocaria per complet la corona espanyola. La periodista Pilar Eyre ha anat més enllà, i ha parlat de les condicions sobre un hipotètic divorci. L'experta de la Casa Reial ha relevat una informació privilegiada.

La periodista ha revelat en la revista 'Lecturas' que la reina hauria aconseguit un acord molt beneficiós en cas de liquidar el seu matrimoni amb el rei. Cal recordar que a diferència d'altres monarquies, Letícia no té sang blava. «Expliquen que l'advocat de Letícia va aconseguir que Felip, abans de les seves noces, signés uns acords en cas de divorci molt avantatjosos per a ella», ha explicat l'experta a la Casa Reial.

Els acords abans de casar-se

«En cas d'arribar-se al punt del divorci, Letícia s'emportaria des de dues cases, una d'hivern i una altra d'estiu, a altres prebendes», ha detallat Pilar Eyre. «La veritat és que Felip es va avenir a tot perquè li va dir als seus pares que el seu amor amb Letícia era per sempre», ha afegit la periodista catalana.

La veritat és que malgrat tots els rumors, Felip i Letícia sempre s'han donat suport mútuament i no sembla que a hores d'ara hi hagi alguna mena de conflicte. En qualsevol cas, segons Eyre, Letícia trauria un monumental benefici si es produís un divorci que avui dia sembla molt difícil.