David Flores tria el seu vertader referent i enfonsa encara més a Rocío Carrasco

El fill d'Antonio David Flores sap que Rocío Carrasco no ha exercit el seu paper com a mare

Imatge d'Antonio David Flores amb el seu fill, David Flores
David Flores Carrasco sap que Olga Moreno ha exercit de mare | Twitter

En els últims anys, el conflicte entre Rocío Carrasco i Antonio David Flores s'ha avivat a causa de la presència de l'exguàrdia civil en els diferents programes de cor. No obstant això, els qui cada vegada van cobrant més importància són els seus fills, Rocío i David Flores, els quals fa uns 8 anys que no tenen cap mena de relació amb la seva mare.

De Rocío Flores se sap gairebé tot, la jove va tenir un fort enfrontament amb la seva mare, on a principis d'any, 'Vanitatis' va revelar que la jove, fins i tot, va arribar a colpejar a la seva mare. De David Flores s'ha dit poc, però a mesura que passa el temps es va sabent més coses del germà de Rocío.

El fill de l'exmatrimoni no estava del tot còmode a casa de la seva mare, on el seu pare va explicar que al seu fill el tenien abandonat. L'exguàrdia civil va reconèixer fa anys que a David el deixaven menjant sol a la cuina mentre Rocío Carrasco i Fidel Albiac eren al menjador.

Després de complir 18 anys, el jove va prendre el seu camí, al costat del seu pare i la seva germana. A part d'ells dos hi ha algú a la vida de David que és un veritable referent. Parlem d'Olga Moreno, la dona del col·laborador de 'Sálvame'.

Per David Flores, Olga és molt més que la dona del seu pare, ja que ella és la que realment ha exercit de mare durant tots aquests anys. El jove estima molt a la parella del seu pare i mai ho ha amagat.

Ja fa 15 anys que Olga Moreno està en la vida de David Flores, i el germà de Rocío mai s'ha assegut en un plató de televisió, ni sembla que ho farà mai, ja que la seva família el protegeix molt.

Malgrat no haver comparegut mai davant dels mitjans, el jove ha mostrat diversos gestos de complicitat cap a Olga Moreno, fet que sens dubte detesta Rocío Carrasco. En primer lloc, Olga Moreno ha demostrat que estima a David com si es tractés del seu mateix fill, tots dos mantenen un vincle especial, ja que la dona de l'exguàrdia civil sempre ha estat a prop seu, en els bons i en els mals moments.

Els fotògrafs han caçat en nombroses ocasions a David Flores abraçant Olga, i és que el fill d'Antonio David és molt afectuós, i probablement està demostrant la seva autèntica manera de ser a Olga Moreno, ja que actualment li falta aquest afecte per part de la seva mare, a la qual no veu des de fa molts anys.

David Flores tria a Olga Moreno com la seva mare

Sense cap mena de dubte, una entrevista del jove valdria una milionada. I, és més, el mateix Antonio David va confessar fa diversos mesos a la revista 'Lecturas' una cosa que sempre li han volgut preguntar a David.

La premsa sempre ha perseguit al jove simplement per conèixer que sent sobre Rocío Carrasco i a qui considera la seva veritable mare. Així, el seu pare va ser qui va dir a 'Lecturas' que «Olga els hi diu als meus fills que no és la seva mare, però són ells els que la consideren així».

David Flores ha comptat sempre amb l'afecte d'Olga Moreno, fins i tot quan la seva mare ha protagonitzat grans menyspreus com, per exemple, quan no es va acostar a fer-li un petó al seu fill durant un judici on van coincidir.

Actualment, David Flores viu amb Olga i el seu pare, ja que la seva germana Rocío Flores ha marxat a viure amb el seu xicot, Manuel Bedmar.  A més, també comparteix casa amb la seva germana petita, Lola, la seva gran devoció. Està clar que per a David Flores, Olga Moreno és l'única persona que ha exercit com a mare en tots aquests anys.


Comentaris

envia el comentari