Julián Contreras dins el cotxe a punt de ser entrevistat

Julián Contreras Jr trenca el silenci: relata tot el que ha viscut i parla del conflicte Rivera-Pantoja

Ha volgut donar el seu punt de vista sobre tot el que està succeint

El conflicte Rivera-Pantoja està donant lloc al fet que cobrin protagonisme moltes persones, entre elles Julián Contreras Jr. Aquest és el fill petit de la difunta Carmen Ordóñez i, per tant, és germà de Fran Rivera i Cayetano Rivera. Dos toreros, aquests, que han estret llaços amb el seu germà patern Kiko des que aquest s'atrevís a qüestionar públicament a la seva mare (Isabel Pantoja). En concret, això va succeir després que revelessin els suposats tripijocs de la 'tonadillera' amb l'herència de Paquirri, el pare dels tres.

Això sense passar per alt que el DJ també va descobrir que, presumptament, els objectes personals del destre no van ser robats. Va reconèixer que els havia descobert en la finca de Cantora.

Tot això ha portat al fet que es posi en el punt de mira a Julián. Sí, perquè hi ha interès a conèixer les dades que ell sap sobre aquesta citada herència. I també desperta morbositat descobrir la relació que manté ara amb els seus germans i si aquests li han explicat alguna cosa sobre el que està succeint.

Tant és així que fins i tot ahir vam exposar que aquest jove portava ja temps allunyat del focus mediàtic i que preferia mantenir-se al marge de la premsa. No obstant això, no descartàvem que, en algun moment, pogués parlar. I ho ha fet ara.

Julián Contreras Jr parla sobre el cas Cantora

Des d'octubre de 2019, Julián Contreras Jr no havia utilitzat el seu compte en Instagram. No obstant això, ara ho ha fet. Ha compartit una nota en les 'stories' donant el seu punt de vista sobre el cas Cantora.

Una nota o carta que l'ha començat d'aquesta manera: «La meva anterior publicació mai va tenir com a objectiu una resposta mediàtica. I encara així, la va provocar. Deixo clar que aquesta vegada sí que ho té».

Després d'aquesta primera puntualització ha afegit: «Podeu continuar dedicant-me articles, carregats d'opinió disfressada d'informació i replets d'inexactituds, malintencionades, que no m'interessen gens ni mica».

En aquest punt, ha vingut a deixar molt clar que el conflicte entre els Rivera i els Pantoja no li interessa ni l'afecta. I ho ha fet dient: «Aquesta no és la meva guerra, ni mai ho serà. Tothom, segons sembla, espera amb ànsia la meva pròxima intervenció. Però ningú assenyala que fa més de dos anys que no concedeixo una entrevista... Algú pensa que no me les han ofert?».

De la mateixa manera, Julián Contreras Jr ha aprofitat per a deixar patent que ell està allunyat ja dels mitjans i que no viu d'ells: «Se m'acusa, una vegada i una altra, de 'viure' d'alguna cosa que no faig fa anys. I, no obstant això, en la tempesta, novament em busquen i provoquen els mateixos que esperonen aquestes acusacions. Amb quina fi? Perquè després els resulti més senzill assentir dient: 'Jo ja ho vaig dir'?».

Així mateix, ha afegit: «Tampoc llegeixo, en cap lloc, que des que això va començar, m'han trucat pràcticament la totalitat dels programes en els quals s'ha abordat la qüestió. I quina ha estat la meva resposta? Exacte: NO».

El germà dels Rivera està visiblement enfadat

A més de deixar patent que no concedirà cap entrevista pel cas Cantora, el jove ha anat un pas més enllà. Ha mostrat el seu empipament per unes certes informacions que han sortit sobre persones del seu entorn. I és més, s'ha mostrat enutjat perquè considera que parlar d'ell i dels seus éssers estimats ara no és correcte.

Tot això ho ha expressat amb aquestes paraules: «He pagat, amb escreix, un peatge altíssim per qüestions que ni tan sols han ocorregut. Però que, avui dia, estan incrustades en l'imaginari i l'opinió popular sobre mi. I no us podeu imaginar el difícil que es fa el camí amb això a coll».

En aquest sentit, ha afegit: «Llegeixo el meu nom, al costat del de terceres persones, anònimes, que veuen vulnerat el seu anonimat pel simple fet de creuar-se en la meva vida, com si es tractés d'una maledicció. Llegeixo un resum sobre la meva vida actual i la dels meus éssers estimats, que frega la caricatura».

Per a finalitzar aquesta nota, ha realitzat un dur atac als mitjans per les informacions donades sobre ell: «Sempre em pregunto el mateix: que fàcil hauria estat trucar-me i contrastar això. Però, clar, això espatlla la pel·lícula, que és més rendible Quina raó tenia Machado!».

D'aquesta manera, Julián Contreras Jr ha deixat palesa que no parlarà del cas Cantora, perquè no li incumbeix ni li importa. I això que ha tingut ofertes. A més, ha mostrat el seu malestar perquè torni a parlar-se d'ell per ser germà dels Rivera. Vol seguir allunyat dels mitjans i tenir una vida tranquil·la.