Kiko Rivera llança una última oportunitat a Isabel Pantoja: «Fes-ho ja»

El DJ li ha enviat aquest missatge a la seva mare a 'Viva la vida'

El cantant Kiko Rivera amb una jaqueta americana
Kiko Rivera ha donat un ultimàtum a Isabel Pantoja| Instagram @riverakiko

Kiko Rivera va revelar en l'especial 'Cantora, la herencia envenenada' les suposades argúcies i mentides de la seva mare (Isabel Pantoja). Tripijocs que es refereixen a l'herència de Paquirri i que ara l'han posat a ella en dubte. No obstant això, tot i les informacions que va donar el seu fill, la 'tonadillera' encara no ha parlat al respecte ni tampoc ha pres mesures, com podria haver sigut trucar al jove i donar-li les explicacions pertinents.

Per això, Kiko ha decidit donar-li un ultimàtum a través del programa 'Viva la vida' de Telecinco, on treballa la seva dona (Irene Rosales).

Kiko Rivera decideix entrar en directe

L'esposa del DJ sempre és molt cauta a l'hora de parlar de la 'guerra Rivera-Pantoja' i, precisament això, ahir li va comportar crítiques dels seus companys de programa. Una situació que, unida a tot el que està passant a casa, va provocar que la jove no pogués evitar les llàgrimes.

En veure la seva dona plorant, Kiko Rivera va decidir entrar en directe, sobretot ho va fer per defensar i recolzar a Irene: «Em sento superorgullós de tu. Em trenca l'ànima veure't plorar. Ets el millor que m'ha passat a la vida i no m'agrada veure't així».

Unes paraules a les quals va afegir: «Treu forces, no ploris. Ja ho passo jo malament per tu, tirarem endavant. A casa, les coses que fem tu i jo són les nostres».

El missatge de Kiko Rivera a Isabel Pantoja

Aprofitant la seva connexió en directe, Sandra Barneda, presentadora substituta d'Emma García a 'Viva la vida', li va preguntar sobre l'esmentada 'guerra'. En concret, va voler saber com es trobava ell i la resposta va ser molt contundent.

Així, ha reconegut que estava molt cansat, però que seguiria lluitant perquè tenia un clar objectiu. En aquest sentit, el DJ va deixar palès que «jo no vull diners, no vull herències, he estat 36 anys sense res. L'únic que vull és que en un futur la meva mare no em deixi amb deutes».

De la mateixa manera, no va dubtar a exposar que estava disposat a frenar aquest conflicte públicament. No obstant això, per fer-ho posa una condició: «Això depèn d'ella. Si aquest telèfon sona i em dona les explicacions necessàries, públicament es frenarà. Això sí, internament tindrem aquest problema per sempre».

Barneda li va preguntar a Kiko Rivera el perquè encara no s'havia produït aquesta trucada de la seva progenitora i ell va ser molt clar: «No sé si és que no té el valor. És molt orgullosa, però, de vegades, cal empassar-se'l. I per la salut de tots ho hauria de fer. Hauria de comportar-se com una mare».

És més, també la presentadora va voler saber si ell es penedia de les declaracions que havia fet sobre la cantant, responent de forma contundent: «No em penedeixo, és clar que no. Sé el que faig, tinc 36 anys i fa força temps que estic donant-li voltes».

Això sí, ha puntualitzat que tot això ho havia començat la seva mare: «Ha estat ella la que ha anat fent trucades a periodistes, i t'has ficat amb la meva dona. Tu m'has donat la vida, però Irene m'ha salvat i és la mare dels meus fills. Aquí moro. La toqui qui la toqui, li mossego».

L'ultimàtum a Isabel Pantoja

A més de tot això, Kiko va aprofitar per donar-li un ultimàtum a la seva mare sobre els objectes personals de Paquirri, els que ella va denunciar que li havien robat, però que, sembla, guarda a Cantora. Uns estris que pertanyen al DJ i també als seus germans grans, Fran Rivera i Cayetano Rivera.

Concretament, el fill es va dirigir a la seva mare per dir-li: «Agafa les coses del pare i els hi dones als seus fills. Fes-ho! Et sentiràs millor amb tu mateixa». No obstant això, abans d'acabar la seva intervenció va optar per enviar-li un altre clar missatge a Isabel: «Et recordo que tens tres nets i, encara que jo tingui un problema amb tu, ells no tenen la culpa. Es faran grans i t'estàs perdent tot».

Caldrà esperar per veure si Isabel Pantoja decideix respondre a les trucades i missatges del seu fill o prefereix mantenir-se al marge com fins ara.


Comentaris

envia el comentari