El col·laborador Kiko Matamoros al plató de 'Sálvame'

Desconcert i mofes a tot el país per la cara de Kiko Matamoros en directe

Les xarxes socials han criticat el col·laborador de 'Sálvame'

Durant aquests últims anys, Kiko Matamoros ha protagonitzat diverses notícies pels seus retocs estètics. El col·laborador de 'Sálvame' fins i tot ha arribat a punxar-se la cara hores abans de començar a treballar. L'últim retoc del qual s'ha parlat és el que va fer-li Carla Barber, parella del seu fill Diego Matamoros. El col·laborador va decidir posar-se Botox a la cara en l'últim moment. 

Una aparença diferent

Els espectadors de Telecinco han estat testimoni de la brutal transformació facial del col·laborador. La primera gran operació va ser la de les seves orelles. En els seus inicis a la tele, Kiko Matamoros tenia les orelles bastant separades de la cara, però es va sotmetre a una operació i ara sembla que les tingui més petites. 

Aquest probablement va ser l'inici de la seva obsessió pel bisturí. Durant aquest estiu, Kiko Matamoros va sorprendre tots els espectadors després d'aparèixer a 'Sábado Deluxe' amb la cara totalment inflada per les punxades que va rebre aquell mateix dia. La seva nora va ser l'encarregada de fer-li aquest petit retoc.

Aquest passat divendres molts usuaris de les xarxes socials es van adonar que la cara Kiko Matamoros tenia alguna cosa diferent. Tot va començar arran de la il·luminació del plató. ‘Cantora, la herencia envenenada 2’ es va emetre des de l'habitual plató de 'Sálvame', però amb una il·luminació molt diferent. Els focus que apuntaven als col·laboradors eren vermells.

El col·laborador va ser un dels més perjudicats per aquest efecte, ja que li van ploure una gran quantitat de mofes a les xarxes socials. Alguns usuaris van afirmar que Kiko Matamoros ha tornat a retocar-se la cara, ja que la imatge que va lluir durant el programa va ser impactant.

Les xarxes critiquen a Kiko Matamoros

Les xarxes no entenen com el col·laborador va poder mostrar aquesta cara en directe. De moment, es desconeix si el col·laborador es va fer alguna cosa a la cara, però la gran majoria coincideix que l'ull del col·laborador estava estrany. «Pobre Kiko Matamoros, sembla que li falta un ull», comenta un usuari després de veure com el col·laborador apareix tota l'estona en pantalla amb un ull tancat fruit de l'efecte de la il·luminació.

Per si no n'hi hagués prou, alguns han comparat a Kiko Matamoros amb un ninot diabòlic, la qual cosa segurament pot molestar al col·laborador, que ha sortit molt perjudicat. «El que li faltava a Kiko Matamoros és una llum sinistra», «El ninot diabòlic @KikoMatamoros en #CantoraLaHerenciaEnvenenada2», o «A Kiko Matamoros no li fa cap favor la llum perquè se li noten totes les faccions de les operacions i les imperfeccions de la pell», han estat alguns dels comentaris que ha rebut Kiko Matamoros.

Està clar que el col·laborador s'ha sotmès a molts retocs i la il·luminació del programa li ha jugat una mala passada. Malgrat estar acostumat a aquest tipus de crítiques, la seva parella, Marta López, no suporta que insultin a la seva parella per l'aparença física.

Alguns usuaris fins i tot han arribat a ser més malèvols i han comparat al col·laborador de Telecinco amb Freddy Krueger. «El que apareix en pantalla és Matamoros o Freddy Krueger?», s'ha preguntat un usuari de Twitter, la xarxa social on més s'ha criticat  l'ex de Makoke.

No és la primera vegada que algú se'n riu de la cara de Kiko Matamoros, fins i tot programes de la competència ho han fet.