Aurah Ruiz en un plató de televisió

Jesé es 'cola' en un directe d'Aurah Ruiz per confirmar que estan junts

El futbolista deixa clar que ha tornat amb la canària

Després del conflicte que va viure la parella, sembla que Aurah Ruiz i Jesé Rodríguez s'han reconciliat. Fa més de dos anys que la canària i el futbolista van decidir posar fi a la seva relació amb un nen pel mig i una guerra als jutjats que va durar fins fa ben poc. No obstant això, tornen a ser parella, o almenys això és el que ha donat a entendre Jesé, que es va 'colar' en un vídeo de l'expretendenta de 'MyHyV' per confirmar els rumors.

La declaració d'amor de Jesé

La canària estava gravant un dels capítols per al seu canal de 'Mtmad' en què contestava a Marta Peñate després que aquesta revelés que Aurah tenia pensat participar en la primera edició de 'La isla de las tentaciones'.

Aurah, explicava al vídeo que havia rebutjat anar a 'La isla de las tentaciones' malgrat haver signat el contracte: «Em vaig tirar enrere per problemes, tinc un nadó... i vaig dir millor queda't tranquil·la». A més de parlar sobre aquest tema, que tanta controvèrsia ha generat, la jove aprofitava també per sincerar-se i parlar sobre la seva parella i els supòsits rumors d'infidelitat cap al futbolista.

«La meva relació no és la més estable, bé, millor dit, haurà estat la més estable, perquè ara és diferent. Això sí, t'asseguro que mai he estat infidel a la meva parella», explicava la que va ser concursant de 'GH VIP'.

Després d'aquestes paraules cap a la seva parella, Jesé no podia evitar aparèixer al vídeo cridant als quatre vents que estima a la seva parella: «T'estimo bebè. Tu saps el que hi ha entre tu i jo». Sens dubte, aquesta declaració d'amor va sorprendre Aurah, que no va dubtar en respondre: «Jo també t'estimo bebè».

Aquestes paraules confirmen que la canària i Jesé han decidit deixar enrere el conflicte per tornar a estar junts. De fet, ja fa més de dos mesos que van saltar les alarmes sobre una possible reconciliació després que la parella publiqués una fotografia a París, la ciutat de l'amor. Actualment, Jesé Rodríguez resideix a la capital francesa, ja que juga amb el PSG. És per això que és habitual veure a Aurah viatjar a París, tot i que ho fa sense el seu fill Nylan.

Una història d'amor amb molts alts i baixos

La veritat és que la història d'amor entre Aurah i Jesé ha tingut molts alts i baixos. Tant és així que ella va denunciar públicament al futbolista declarant que no es feia càrrec del seu fill Nylan. Per ser més exactes, el va acusar de no ocupar-se de Nylan i assegurava ser ella l'única que estava amb el petit a l'hospital.

Mentrestant, el futbolista acusava la concursant de 'realities' de ser una interessada i fins i tot va arribar a demandar-la per via judicial per assetjament. Sens dubte, això fa pensar que la segona oportunitat que s'ha donat la parella no durarà gaire. Sorprèn molt que després de totes les acusacions, hagin deixat el passat enrere per tornar a tenir una relació amorosa.