Primer pla de la presentadora de televisió Dafne Fernández

El sorprenent 'topless' de Dafne Fernández poques setmanes abans de donar a llum

L'actriu s'ha sincerat als seus seguidors de les xarxes socials

Dafne Fernández està a només unes setmanes de convertir-se en mare per segona vegada i ha aprofitat l'última recta per compartir una imatge del seu embaràs i explicar com se sent. «Se m'estan ajuntant les ganes que tinc de veure-li la careta amb la incomoditat física. Les setmanes se'm comencen a fer llargues, però queda molt poc. Ànims a totes les que estigueu com jo», ha escrit al seu compte d'Instagram.

La publicació ja té més de 31 mil 'm'agrada' i són moltes les seguidores que han compartit les seves experiències. «Just compleixo les trenta-cinc setmanes i em passa exactament el mateix», ha assenyalat una seguidora. «Jo estic a la setmana vint-i-vuit i ja començo a patir ardors, la ciàtica em molesta constantment i el fet d'ajupir-me ja comença a ser tot un món. Sembla que la nena vagi a sortir per la boca, ànims Dafne! », ha dit una altra.

 

Dafne Fernández ha tingut dos ensurts en aquest embaràs

L'actriu té previst sortir de comptes el pròxim 22 de desembre. No obstant això, un petit ensurt amb el nadó ha provocat que hagi de fer «repòs relatiu», tal com ella mateixa ha explicat en una entrevista amb 'El Español'. «Sort que tinc un marit que és un amor i que s'encarrega de tot, però el que més pena em va donar és el fet de pensar que no podria agafar al meu fill».

Fa dos anys, Dafne Fernández i la seva parella, Mario Chavarría, van donar la benvinguda al seu primer fill, Jon, i ara li han explicat que tindrà un germà petit. «Li hem comprat molts llibres, l'hem introduït a poc a poc en això, l'hi hem explicat, però no sé fins a quin punt és conscient».

«Hi ha vegades que diu 'nadó sí' i hi ha vegades que diu 'nadó no', llavors no sé. Serà una sorpresa. Per descomptat, per a mi, crec que és el millor regal que li podem fer». A més, en l'entrevista ha confessat que la preparació per a l'arribada de la seva segona filla ha estat molt diferent que amb el primer fill. «Fixa't que jo pel segon (embaràs) vaig ser un desastre, però un desastre molt gran. De fet, gairebé no teníem roba i Jon va néixer a l'estiu, vam comprar 'bodies' típics d'hivern, robeta d'estiu, però no sé».

Després del primer ensurt, seguidament van tenir un altre. En aquells moments no tenien cap maleta preparada, va ser llavors quan Dafne Fernández va dir «ja d'aquesta no passa... Llavors vaig fer la maleteta, pot passar en qualsevol moment, però ara estic pensant que aguantarà fins a la setmana quaranta».

«Donaré a llum amb mascareta»

L'actriu ha viscut el seu embaràs en una època de crisi sanitària i ara està a punt de donar a llum en un moment complicat. No obstant això, assenyala que confia en els sanitaris i que, tal com ho va fer amb Jon, tindrà a la seva petita a l'hospital Gregorio Marañón.

«Llavors que canviarà? Doncs que hauré d'estar menys temps a l'hospital i que donaré a llum amb mascareta. Això és el que em preocupa una miqueta, però bé, crec que en aquests moments les que hem estat mares només pensem en què tot vagi bé, i pensem que no serà un inconvenient».

El nom del nadó 

Pel que fa al nom de la seva filla, ha revelat que el tenen decidit des que es va quedar embarassada de Jon. «Si era nen, era un nom, i si era nena, era un altre». Així mateix, ha dit que «és un nom que li fa molta il·lusió a Mario» i que ell «no vol dir-li a ningú», de manera que caldrà esperar que neixi per descobrir-ho.