Paula Echevarría revela quin és el seu gran antull als 5 mesos d'embaràs

L'actriu s'ha convertit en un referent per a les embarassades

Paula Echevarría caminant pels carrers de Madrid
Paula Echevarría explica diàriament a través de les xarxes socials com està portant el seu embaràs | GTRES

Paula Echevarría està en el seu cinquè mes d'embaràs i els antulls ja comencen a aparèixer. Com a bona 'influencer', l'actriu ens mostra diàriament a través de les xarxes socials com està portant l'embaràs, les seves rutines d'exercici diari, que ajuden que es mantingui en forma, i altres detalls curiosos sobre la seva alimentació. L'asturiana s'ha convertit en una de les grans 'instagramers' del nostre país i ara, a l'espera de tenir el seu segon fill, s'ha convertit en un referent per a les embarassades. 

Influencer' per a embarassades

A través del seu compte d'Instagram, l'actriu comparteix els seus secrets per mantenir-se en forma i ofereix consells per poder menjar determinats aliments. És el que passa, per exemple, amb el pernil salat. Paula Echevarría ha confessat que és addicta a aquest aliment i que el segueix menjant durant l'embaràs a través d'una tècnica que no fa que sigui nociu per al fetus.

«Congelem el pernil durant 48 hores per tal d'evitar la toxoplasmosi... Soc addicta al pernil i estant embarassa també en puc menjar, això sí, només a casa meva», ha expressat l'actriu a Instagram

La toxoplasmosi es tracta d'una malaltia provocada pel paràsit toxoplasma gondii, que pot provocar malformacions o fins i tot l'avortament espontani. En principi, la recomanació és no menjar aquest tipus d'aliments durant l'embaràs, però a través d'aquest truc de congelació s'elimina qualsevol risc.

A més de donar trucs i consells, l'actriu també mostra com es manté en forma amb entrenaments diaris adaptats, així com tractaments que li permeten evitar la retenció de líquids. «Cada entrenament amb ella (difícil i dur, no us enganyaré) fa que sigui conscient de tot el que es pot moure dins meu tan sols respirant...», comentava l'actriu en una publicació en què apareix en un dels seus entrenaments.

 

El capritx irresistible de Paula Echevarría als 5 mesos d'embaràs

Paula Echevarría també ha compartit amb els seus seguidors els desitjos que se li han fet irresistibles al llarg d'aquest embaràs. L'últim, un esmorzar una mica greixós i calòric que es va permetre menjar durant el matí de dissabte.

En la seva última publicació d'Instagram, l'actriu va compartir a través d'un 'stories' una fotografia de xurros acabats de fer i xocolata desfeta en abundància. Les imatges han anat acompanyades amb l'etiqueta #Antojo. L'asturiana ja està en el seu cinquè mes d'embaràs, de manera que aquests antulls augmentaran, especialment amb les Festes de Nadal per davant.

L'actriu i Miguel Torres tindran el seu primer fill a la primavera

Paula Echevarría i Miguel Torres preveuen rebre al seu primer fill en comú la primavera de l'any vinent, moment en què l'actriu, segurament, compartirà amb els seus seguidors en xarxes socials. Amb més de tres milions de seguidors a Instagram, l'actriu ha aconseguit 'colar-se' en la 'llista dels 100 millors influencers de 2020' de Forbes.

La popular i prestigiosa publicació nord-americana ha inclòs en la seva llista a Echevarría, que acompanya a altres grans 'influencers' del nostre país com Dulceida, Maria Pombo o El Rubius. Aquesta ha estat una gran notícia per a Paula Echevarría en ple embaràs, que confirma el bon moment professional i personal que travessa l'actriu a tan sols uns mesos de donar a llum.


Comentaris

envia el comentari