Les paraules d'Isa Pantoja contra el seu germà quan creu que no estan gravant

La versió de la jove sobre el conflicte familiar canvia segons si l'estan gravant o no

Imatge d'Isa Pantoja al plató d''El Programa de Ana Rosa'
Isa Pantoja segueix enmig d'una guerra familiar| Twitter

Des que Isa Pantoja entrés a 'La Casa Fuerte' ha hagut de lidiar amb un seguit de polèmiques, que res tenen a veure amb el dia a dia i la convivència del concurs en què està participant.

La seva participació en el programa de Telecinco coincideix amb la gran guerra desencadenada en la seva família, en la qual el seu germà, Kiko Rivera, i la seva mare, Isabel Pantoja, han iniciat un camí de no retorn que els deixarà distanciats segurament de per vida.

Des del primer moment, Isa Pantoja ha intentat no posicionar-se i repartir la raó a parts iguals, sense mullar-se massa i acontentant a tothom. Aquest paper neutre només s'ha vist entelat quan el seu xicot, Asraf Beno, i a esquena de la seva noia, va decidir criticar Isabel Pantoja, narrant com de malament el va acollir a la família i, a més, donant suport públicament a Kiko Rivera, convertint-lo en el bo de la pel·lícula.

Això va enfadar molt a Isa, que li va demanar explicacions al seu noi, ja que aquest moviment trencava completament l'estratègia de la jove, la qual consistia a no posicionar-se amb cap de les dues parts, ja que ella mateixa va assegurar que quan ella ha estat en l'altre costat i ha necessitat el suport públic, cap dels dos li ha donat, i això fa que ara ella hagi optat per fer el mateix.

Ahir a la nit, el programa li va tornat a mostrar noves imatges a Isa i aquesta ha sigut una mica menys tèbia, posicionant-se a la banda de la seva mare, afirmant que no entenia que estigués sortint tanta gent oportunista carregant contra la seva progenitora. A més, animava a la seva mare i al seu germà a solucionar els problemes en privat i deixar als mitjans de costat en tota aquesta història.

La sensatesa d'Isa ha estat aplaudida de nou per tots, però el que ella no sabia és que faltaven pocs minuts perquè l'enxampessin dient una altra cosa. Quan aquesta ha abandonat el 'set' on estava parlant amb Jorge Javier Vázquez, ha tornat al costat de la seva parella i, quan creia que les càmeres no l'estaven gravant, ha començat a criticar alguns dels actes del seu germà.

Isa creu que l'aliança del seu germà amb els Rivera és un atac directe per enfonsar a la seva mare

Una de les coses que més han sorprès Isa Pantoja ha sigut la visita que va realitzar Kiko Rivera amb els seus germans Fran i Cayetano al seu oncle Riverita. La jove ha vist en aquest acte una intenció de fer mal a Isabel Pantoja, creient que el seu germà i els germans d'aquest han trigat molt poc temps a començar a fer plans junts, els quals estan sent documentats per la premsa i ocupant hores i hores de televisió.

En un primer moment, la jove creu que el seu germà tenia certa raó i les seves aparicions en els mitjans estaven justificades, però creu que ja ha caigut en una sobreexposició que potser no seria necessària. D'altra banda, Isa ha volgut aclarir a Jorge Javier Vázquez la relació que té la seva mare amb Irene Rosales, la dona de Kiko Rivera i que hauria estat el motiu pel qual Kiko ha decidit entrar aquesta tarda en directe al programa d'Emma García.

Encara que Kiko Rivera ha afirmat que la seva mare està filtrant informacions i parlant molt malament de la seva dona, ahir Isa Pantoja va voler aclarir la relació que hi ha entre elles, afirmant que sempre s'han donat suport l'una a l'altra, i que quan Kiko estava absent i no responia a les trucades de la seva mare, aquesta parlava amb Irene i es preocupava per tot el que li passava al seu fill i a la seva família.

Sigui com sigui, la família Rivera-Pantoja no està passant pel seu millor moment i els nous indicis ens porten a creure que estem molt lluny de tornar a veure'ls a tots junts.


Comentaris

envia el comentari