Isabel Pantoja al plató del programa 'Idol Kids' on fa de jurat

Pocs s'ho esperaven: Pantoja li va dir a Jorge Javier que Isa no l'estimava

Belén Esteban també va estar present en la conversa entre el presentador i la 'tonadillera'

Telecinco s'ha convertit en una centraleta de dades, les quals venen a destapar a una veritable Isabel Pantoja, i que dista molt de la imatge pública a la qual ens té acostumats. En els últims dies, un dels temes que més repercussió han tingut han estat la relació que manté la 'tonadillera' amb els seus dos fills.

Els focus apunten cap a la possible traïció de la cantant amb el seu fill gran, ja que l'herència hauria posat en evidència unes mancances i uns secrets que hauria ocultat Pantoja al seu fill, ocultant-li béns i pertinences que li pertanyerien, però que encara avui dia no se li haurien entregat.

D'altra banda, en l'actualitat, Isabel Pantoja manté una bona relació amb l'altra filla, Isa Pantoja, qui s'hauria convertit en el seu únic suport, si més no, ha estat l'única que s'ha atrevit a donar-li suport en públic encara que la posin en una situació molt complicada amb el seu germà Kiko Rivera.

La jove ha admès que el seu germà pot tenir raó en moltes coses, però desaprova que les hagi explicat en públic i hagi dinamitat a la seva família amb una cosa que considera que s'hauria d'haver quedat en la intimitat de la família.

A col·lació d'això, Jorge Javier Vázquez ha compartit a 'Sálvame' una conversa que va mantenir amb Isabel Pantoja en una festa de 'Mediaset', en la qual van intercanviar opinions sobre la relació que ha mantingut al llarg del temps amb els fills.

El presentador ha començat contextualitzant que aquesta conversa va tenir lloc quan la cantant estava enfadada amb la seva filla i aquesta es trobava participant a 'Gran Hermano VIP'.

Vázquez ha explicat que la cantant mai va tenir males paraules sobre el seu fill Kiko Rivera i que, a més, el va deixar molt bé en aquest acte, lloant-lo i comentant com de bona persona que era. Aquests afalacs no van ser iguals cap a la seva filla Isa Pantoja, amb qui sí que va tenir paraules majors, deixant al presentador i a Belén Esteban estupefactes amb el que deia sobre la seva filla.

Isabel Pantoja no deixava de plorar quan parlava de la seva filla

El presentador ha admès que el que més li va xocar d'aquesta conversa va ser la confessió de la cantant, dient que la seva filla Isa no l'estimava i que això li estava trencant el cor. Els que estaven present afirmen que la 'tonadillera' no deixava de plorar, mentre que no deixava de parlar malament de la seva filla, tant és així que, fins i tot, va arribar a imitar la manera esnob de parlar de la seva mateixa filla.

Segurament, si la conversa succeís avui mateix, les culpes no es repartirien de la mateixa manera, ja que Isabel Pantoja veuria en la seva filla un gran suport, mentre que el seu fill gran seria el dolent de la pel·lícula per haver tret tots els draps bruts de la família.

De moment, l'única que encara no s'ha pronunciat sobre tot el que està sortint a la llum és la mateixa Isabel Pantoja, encara que hi ha algunes veus que indiquen que la cantant estaria parlant per boca d'alguns col·laboradors de televisió i que actuen com emissaris de les informacions i opinions de la cantant.

La seva filla ha explicat en els últims dies que aquest seria el mètode més comú de la seva mare, en lloc d'afrontar els problemes i solucionar-los amb els seus propis fills, Pantoja triaria el camí de desfogar-se amb diferents professionals del mitjà, els quals després servirien com a missatgers de la informació i que acabaria desembocant en els programes de televisió més importants de país.

Tant és així que, fins i tot, el seu fill Kiko Rivera ha afirmat que si la seva mare li truca i intenta buscar una solució, frenarà els seus atacs públics i començarà a actuar de manera privada sobre tots els assumptes que els està enemistant públicament amb la seva mare.