Fotomuntatge d'Alejandra Rubio i Verónica Forqué

Alejandro Rubio arrenca a plorar: el que Verónica Forqué pensava d'ella

Verónica Forqué tenia una clara opinió sobre Alejandra Rubio

Fa una mica més d'una setmana, Verónica Forqué ens va deixar i molts dels seus companys en el 'talent' culinari 'Masterchef Celebrity' se'n van pronunciar. Algunes cares conegudes del medi televisiu com la mare d'Alejandra Rubio van confessar la positiva empremta que li va deixar l'actriu quan va compartir plató amb ella.

Però aquest dijous, hem sabut el que opinava realment Forqué d'Alejandra Rubio, la filla de Terelu. «No m'oblidaré del primer dia que ens vam veure als camerinos de 'Masterchef'. M'abraça, em diu el que m'admira i em diu que Alejandra Rubio és l'hòstia», sentenciava la col·laboradora.

«Com és possible que una persona de la categoria professional de Verónica Forqué sigui capaç de lloar-me a mi professionalment», es preguntava la tertuliana de 'Viva la vida'.

Terelu Campos i Alejandra Rubio entrant al tanatori per la mort de Verónica Forqué
Terelu estava molt afectada per la mort de Verónica Forqué | GTRES

Des que va començar la seva aventura televisiva per aconseguir el primer lloc a 'Masterchef', hi ha hagut una química especial entre elles. I això és el que ha volgut manifestar al seu bloc la col·laboradora de 'Sálvame'.

«He sigut amb ella una companya i amiga protectora per la seva fragilitat física»

La mare d'Alejandra Rubio no podrà oblidar mai l'afecte que li va demostrar la filla de José María Forqué durant els mesos que van conviure juntes en el 'talent'. Una cosa que sempre portarà amb ella mateixa, i que fa dies també deixava palès al plató de 'Viva la vida' amb Emma García.

Pla general de Verónica Forqué saludant als mitjans de comunicació
Verónica Forqué ja va explicar a 'Masterchef' que no es trobava bé | GTRES

El que espera la mare d'Alejandra Rubio, encara que no ho pugui comprovar, és que la seva amiga Verónica hagi rebut l'amor que li ha donat la tertuliana en els darrers mesos.

«He rebut molt d'amor i espero que ella hagi estat conscient del que jo li he donat. Reconec que he estat amb ella una companya i amiga protectora per la seva fragilitat física. Sempre he pretès que estigués bé i feliç», afirmava.

«Quan viatjàvem li donava la mà per muntar a l'autobús, per pujar a un vaixell o baixar de l'avió, ho feia sempre. Això és una desgràcia perquè és un fracàs social i no tenim la cultura necessària per saber que una malaltia mental et porta al davant encara que no vulguis».

L'impacte de Terelu Campos després de la mort de Verónica Forqué

La col·laboradora de 'Sálvame' es quedava sense paraules quan el dia de la pèrdua de Forqué, s'assabentava del qual havia passat per un missatge de Belén Esteban. Terelu amb prou feines va trigar uns minuts a publicar un punyent 'post' recordant la figura de la seva companya de programa.

«Entro en una crisi i penso que potser no és veritat. Perquè no és la primera vegada que he vist matar gent a les xarxes socials. Fins i tot de la meva família, sent mentida», assegurava al seu bloc fa uns dies.

Imatge de la capella ardent de Verónica Forqué
La mare d'Alejandra Rubio va ser una de les famoses que van anar al funeral de Verónica Forqué| GTRES

A més a més, la mare d'Alejandra Rubio coneixedora que la notícia era real, va rebre «un missatge d'uns amics que no són públics. I m'assabento de les circumstàncies reals de la seva mort que mai compartiré amb ningú. 37 anys després, rememoro i sento la frustració i la impotència del perquè i com no me'n vaig adonar».

I és que la progenitora d'Alejandra Rubio se segueix fent moltes preguntes dies després de la pèrdua de l'actriu. «Què ens va fer creure que estava millor del que estava? Què no vam ser capaços de veure?».

«Al final, és tot l'analfabetisme que tenim amb el tema de les malalties mentals», concloïa lamentant-se la filla de María Teresa Campos.