Alejandra Rubio al plató de La isla de las tentaciones

El polèmic look d'Alejandra Rubio a la portada de 'Diez Minutos': «No està bé»

La filla de Terelu Campos ha sorprès amb la seva imatge

Des que va començar a ser personatge públic, Alejandra Rubio, la filla de Terelu Campos, no ha deixat de ser notícia. Així, fa uns dies ho era perquè tenia una nova mascota, un gat anomenat 'Magic', i, poc després, també perquè va anunciar que faria els seus estudis de Dret a distància. Tot i això, avui ha cobrat protagonisme en els mitjans per un altre motiu. En concret, perquè ha sortit a la portada de la revista 'Diez Minutos' amb un rocambolesc 'look'.

Alejandra Rubio i la seva nova imatge

Tot i que el tema principal de l'esmentada portada de la publicació és Isabel Pantoja, aquesta ha tingut també un lloc per a la neta de María Teresa Campos. La raó ha sigut per una fotografia de la jove amb una nova imatge que va acompanyada del següent titular: «Alejandra Rubio. La filla de Terelu passa de morena a pèl-roja».

Com diu aquest titular, sense cap dubte, el que més sorprèn de la jove és que ha optat per canviar-se el color de cabell, d'aquí que hagi deixat de banda el seu negre habitual i hagi preferit un to rogenc. Un renovat cabell que ha deixat estupefacte a tot el món perquè Alejandra, apassionada del negre, feia molt de temps que lluïa la seva cabellera en aquest color, ja que complementava el seu vestuari, on aquest en múltiples ocasions era fosc. No obstant això, ara ha decidit renovar, encara que no és un fet nou per a ella, ja que temps enrere va optar per tenyir-se de rossa.

Vestuari allunyat del seu estil habitual

Malgrat això, si hi ha una altra cosa que ha sorprès d'aquesta fotografia de portada de la 'Diez Minutos' i és l'abillament d'Alejandra Rubio. Ella habitualment aposta per lluir estilismes molt femenins que li permeten presumir de silueta i que destaquen el seu costat més 'sexy'. No obstant això, en aquesta imatge la jove llueix totalment diferent del que és freqüent en ella, almenys de forma pública, ja que apareix amb un vestit de coll alt en gris i una jaqueta àmplia, abrigada i de quadres, com un llenyataire. Vaja, que el seu 'look' res té a veure amb què ens té acostumats, un fet que ha sorprès de forma notable.

Opinions sobre el 'look' d'Alejandra Rubio

Com no podia ser d'altra manera, la imatge de la filla de Terelu no ha passat desapercebuda. Així doncs, a les xarxes socials són molts els que han volgut opinar d'aquesta, on una part dels internautes no ha dubtat a qualificar el seu 'look' absolutament rocambolesc i han deixat comentaris com ara aquests:

  • «Mare meva, quin canvi. A mi m'agrada més de morena».
  • «Un to de cabell més clar et quedaria molt millor».
  • «Un 'look'... molt de tardor».
  • «El teu estil és impossible, no quadres en cap... Bé, sí, de gòtica dels noranta».
  • «No estàs bé. Estaves més maca de morena».
  • «El pèl vermell et queda fatal».
  • «Que lletja és aquesta tia! Aprèn a vestir. Vesteixes fatal sempre».

Aquests són alguns dels missatges que s'estan llegint a les xarxes socials contra el 'look' renovat d'Alejandra Rubio . No obstant això, també poden trobar-se altres que sí que estan a favor del mateix i que destaquen el bé que li escau el color pèl-roig.

Sigui com sigui, el que ha quedat clar és que a la jove li agrada canviar d'imatge, gaudeix fent-ho i aposta per no passar desapercebuda. Li encanta deixar amb la boca oberta amb nous estilismes, com va fer fa poc amb un de similar al de la cantant Rosalía. Precisament per això potser molt aviat torna a sorprendre'ns amb un altre aspecte. Qui sap?