Foto oficial del Rei Felip VI

Felip VI pren mesures amb Froilà i Victòria Frederica

El Rei està cansat de les constants polèmiques dels fills de la infanta Helena

El rei Felip VI no es troba travessant el seu millor moment pel fet que la monarquia està sent posada en dubte més que mai, i el gran responsable que això estigui succeint és el seu pare, Joan Carles I. Sí, perquè no només s'han revelat els constants passos amorosos que ha tingut sinó també els seus escàndols financers. Per aquest motiu, fins i tot, ha abandonat el país i s'ha refugiat a Abu Dhabi.

No obstant això, el seu progenitor i les constants informacions dels 'excessos' econòmics d'aquest no són l'única preocupació per al monarca. Des de fa temps, també ho estan sent dos dels seus nebots, Froilà i Victòria Frederica, els fills de la infanta Helena i de Jaime de Marichalar. Aquests joves no deixen de protagonitzar polèmiques i el seu oncle ha decidit prendre cartes en l'assumpte d'una vegada per totes.

El Rei decideix actuar

La periodista Mayte Alcocer ha sigut qui ha publicat al diari 'La Razón' que Felip VI està cansat de l'actitud dels seus nebots. En concret, aquesta ha explicat que fonts fiables del Palau de la Zarzuela li han donat a conèixer que el Rei ha pres mesures al respecte. Sembla que, cansat que els joves estiguin contínuament generant controvèrsia, ha trucat a la mare d'ells, concretament, ha telefonat d'urgència a la seva germana perquè s'imposi i exigeixi ordre als seus fills.

Segons s'exposa en el citat mitjà, tant Jaime de Marichalar com la infanta Helena ja havien esbroncat als seus fills per les polèmiques. No obstant això, amb el toc d'atenció del monarca està clar que els pares hauran de parlar novament amb els dos perquè amb les seves actituds no només queden en mal lloc ells sinó que posen en dubte constantment a la Casa Reial, a la monarquia.

Les polèmiques de Froilà

Enumerar les situacions en què el nebot major del Rei s'ha convertit en notícia, i no per alguna cosa favorable seria una missió gairebé impossible, ja que són moltes les ocasions en què ha generat controvèrsia. No obstant això, hi ha dos fets molt recents que han fet que li ploguin les crítiques.

La primera ha sigut que, tot just treure's el carnet de conduir, es troba presumint al volant d'un cotxe de luxe, en concret, d'un vehicle de color vermell que té el preu rondant els 80.000 euros. I aquesta situació ha dut al fet que a les xarxes es critiqui que un jove que no treballa pugui presumir d'aquest tipus d'automòbil. Més encara en els temps que corren, en què una crisi econòmica, a causa del coronavirus, està assolant el país i el món.

La segona s'ha produït aquests dies quan va ser enxampat pels carrers de Madrid sense respectar les mesures establertes per la pandèmia. En concret, va ser caçat en una festa alcohòlica amb altres nois i sense mascareta.

Les polèmiques de Victòria Frederica

Encara que semblava més 'educada' que el seu germà, Victòria Frederica s'ha mostrat com una autèntica generadora de polèmiques. Així, des que va complir la majoria d'edat, s'ha parlat de les seves relacions sentimentals i de com li agrada la nit madrilenya. No obstant això, en els últims mesos ha protagonitzat diversos escàndols.

Tots ells perquè no ha complert amb les normes imposades pel coronavirus. Així, durant el confinament, es va saltar aquestes per gaudir d'uns dies amb el seu xicot i els seus amics en un poble de Jaén i, això, sense passar per alt que ha assistit a alguna festa, on s'han reunit més de sis persones i que ha estat enxampada sense mascareta diverses vegades.

Vaja, que Froilà i victòria Frederica són un veritable maldecap per al seu oncle perquè en lloc de comportar-se com els correspon, més pertanyent a la família del Rei, fan el que els hi ve de gust. Està clar que pensen que estan per sobre de tot i de tots. Actuen com volen, sense pensar en les conseqüències.