IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Alejandra Rubio, a punt de ser denunciada per les seves últimes paraules

Una informació donada a 'Viva la vida' li podria sortir molt cara

Terelu Campos amb la seva filla Alejandra Rubio a Madrid (18-06-19)
Alejandra Rubio podria ser denunciada per unes paraules a 'Viva la vida' | GTRES

El passat diumenge 12 d'abril, Alejandra Rubio va deixar anar a 'Viva la vida' una informació que va suposar tot un enrenou en el programa. La filla de Terelu va assegurar que entre Adara Molinero i Hugo Sierra hi havia un pacte pel qual, després del retorn de l'uruguaià de 'Supervivientes', es produiria una reconciliació.

«Jo puc revelar de la conversa, que ells tenen pactat una suposada reconciliació després de 'Supervivientes'» deia Alejandra després d'assegurar haver vist una conversa entre Adara i Hugo.

Una suposada reconciliació pactada entre Hugo i Adara

Emma García va voler saber més al respecte i va preguntar a la jove: «Pots dir el titular amb els noms dels protagonistes d'aquesta futura reconciliació?». La neta de Maria Teresa Campos va respondre amb un somriure i reiterant la seva informació: «Adara i Hugo tenen pactada una suposada reconciliació després de 'Supervivientes'».

Una informació que va provocar una reacció per part del bufet d'advocats de Sierra, que no va trigar a enviar un comunicat a Alejandra Rubio perquè procedís a la retractació de les seves declaracions advertint que, si no desmenteix aquesta informació en un termini de 48 hores, acudiran als jutjats.

Alejandra Rubio, a punt de ser denunciada

Segons l'escrit, aquestes declaracions sobre un suposat pacte entre Adara Molinero i la seva exparella, Hugo Sierra, «atempten contra honor del representat, a més de ser del tot incertes i fal·laces, s'han expressat amb coneixement de la seva falsedat i temerari menyspreu cap a la veritat» de manera que estudien interposar una querella criminal contra Alejandra Ros Borrego per «injúries i calúmnies».

L'equip d'advocats de Sierra demanen que Alejandra Rubio desmenteixi aquesta informació en el termini establert i que es faci «per tots els mitjans de comunicació en els quals s'hagi abocament i en els mitjans de comunicació que s'han fet ressò» assenyalant que «passat aquest termini s'iniciaran les accions legals que protegeixin la intimitat i l'honor».


Comentaris

envia el comentari