Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Alejandra Rubio

Alejandra Rubio revela si Carmen Borrego veurà el seu fill aquest Nadal

Alejandra Rubio es pronuncia per donar un cop de mà a la seva tieta en els pitjors moments

Alejandra Rubio, neboda de Carmen Borrego, no ha trigat a parlar per la seva tieta sobre el conflicte familiar pel qual està passant. La jove de 22 anys s'ha pronunciat sobre la relació que la seva tieta té amb el seu cosí, que ara és força nul·la. És un tema que té la família una mica disgustada, sobretot ara per Nadal.

La disputa familiar ha estat tan gran que sembla que l'assumpte no té solució fàcil. DE fet, Alejandra Rubio continua intentant comprendre com ha pogut passar. La 'influencer' no entén què ha passat per arribar fins al punt que la seva tieta i el seu cosí no es parlin ni hi tinguin relació.

La jove declarava: «No crec que hagi passat res perquè s'arribi a això». Sens dubte això és senyal que tota la família està unida amb la tieta d'Alejandra Rubio. «Em fa molta pena que s'arribi a això i més en aquestes dates que ens reunim tots», afegia Alejandra. D'aquesta manera, Alejandra Rubio es pronunciava sobre el conflicte que porta boja la seva tieta i la resta de la família, perquè és un assumpte del qual no entenen res.

La família d'Alejandra Rubio no sap què ha passat amb Borrego perquè el seu fill i ella no parlin. De segur que aquestes festes de Nadal seran una mica estrany sense la família unida com era habitual.

Imatge d'Alejandra Rubio al programa 'Viernes Deluxe'
Alejandra Rubio sempre està disposada a defensar la seva tieta. | Telecinco

Alejandra Rubio parla del seu cosí

Aquesta no ha estat la primera vegada que Alejandra Rubio parla sobre el comportament del seu cosí. Ja ho va fer el mes d'octubre quan va aparèixer al programa Fiesta. La noia es tornava a posar al lloc de la seva tieta i afegia que aquells moments havien estat complicats per a Carmen.

«Crec que s'ha emportat molta culpa per alguna cosa sobre la qual ella no en té culpa», afegia Alejandra Rubio sobre la seva tieta. Entre altres qüestions, parlava de l'actitud que van tenir el cosí i la dona davant de la premsa. «No es tracta així la premsa i menys venint de la família de què venim, i menys des que som petits. No és cap novetat per a nosaltres. Em fa una mica de cosa veure aquestes imatges», va dir la col·laboradora de Fiesta com a reprimenda.

El matrimoni misteriós del cosí

Sabem que el cosí d'Alejandra Rubio es va casar molt aviat amb la seva dona malgrat totes les crítiques. Jose María Almoguera ha apostat pel seu matrimoni des del primer minut, encara que per a alguns no tingui gaire futur.

Una d'aquestes persones és Alejandra Rubio, que no dubta a assumir-ho, ja que va dir que «hi ha gent que li ha comentat que vagi amb compte. S'ha casat molt aviat i potser no la coneixia prou».

És més que evident que la neboda de Carmen sempre està disposada a defensar-la, cosa que ella sempre agraeix. Alejandra Rubio no calla res, encara que sempre ho fa posant-se a la pell dels altres, com la seva tieta. Esperem que el conflicte de la família de la jove es resolgui aviat perquè pugui passar aquestes festes a gust amb els seus.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp