Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Àngels Barceló

La catalana Àngels Barceló compleix el seu gran somni gràcies al 'Gordo' de Nadal

Àngels Barceló va plantejar el desig abans de conèixer el resultat final

La catalana Àngels Barceló és una de les grans locutores del panorama nacional, sempre està atenta a tots els detalls del programa. Abans que sortís 'El Gordo' de Nadal va desitjar que el número es fes públic a les 11.20 hores per preparar un bon contingut. Volia informar de les dades al complet, per això volia parlar amb el guanyador del premi en directe.

Àngels Barceló ha complert el seu somni, la casualitat ha volgut que el premi sortís justament a les 11.21 h. La periodista catalana s'ha quedat sense paraules i ha celebrat la seva premonició amb magnificència, tot ha estat gràcies a l'atzar. Les xarxes socials no han trigat a fer-se ressò d'aquest succés i de seguida s'ha convertit en allò més comentat.

La locutora catalana presenta Hoy per Hoy, a la Cadena Ser, i el seu espai és un dels més escoltats del moment. La comunicadora ostenta un lloc molt cotitzat, però s'ha guanyat a pols ser la millor del seu sector: sempre va més enllà. Ha preparat la Loteria de Nadal amb un gran entusiasme, per això no li valia únicament anunciar el dècim premiat. 

Àngels Barceló durant el seu programa de ràdio
Àngels Barceló té una carrera perfecta. | Cadena SER

Àngels desitjava entrevistar l'afortunat, per això somiava que la notícia fos publicada a primera hora del matí. «Jo vull que surti a les 11.20 h», va dir al seu company José Luis Sastre. Més endavant va explicar el seu plantejament: «És bona hora perquè mantenim una mica l'interès en el sorteig i tenim temps abans de marxar per parlar amb algun premiat».

Àngels Barceló: la gran endevina catalana de la Cadena Ser

Àngels ha esdevingut el centre de totes les mirades, les coses han sortit tal com havia planejat abans del programa. És una de les emissions més escoltades de l'any, hi ha milers d'oients atents al sorteig de Nadal. El número premiat ha estat el 5.490, dotat amb 4.000.000 € a la sèrie, uns diners que ajudaran moltes famílies.

La locutora catalana ha tingut prou temps per explicar que 'El Gordo' ha estat molt repartit, una informació molt desitjada. Algunes de les localitats premiades han estat Madrid, Barcelona, Astúries o Sevilla. Aquest tipus de notícies generen un gran entusiasme, ja que hi ha milions d'espectadors atents als resultats finals.

Barceló ha anunciat la notícia amb una gran emoció, sap que el públic l'estaria sentint expecta. José Luis Sastre ha aplaudit la seva companya catalana i ha destacat el seu talent amb la clarividència: ho ha encertat en tot. La Cadena Ser és una de les més escoltades, per això s'envolta dels millors professionals del mercat.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp