Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Isa Pantoja seriosa amb una camisa verda

Isa Pantoja sorprèn retocant-se la cara i ja no és com la recordaves

Isa Pantoja torna a passar per quiròfan una vegada més

Isa Pantoja ha tornat a passar per quiròfan una vegada més. La noia ja ha demostrat diverses vegades no tenir por al bisturí a l'hora de millorar el seu aspecte. Així, aquesta vegada ha volgut compartir amb tots el seu últim i impactant retoc estètic.

La noia vol acabar l'any amb el nas més estilitzat i la pell més bronzejada. Just per això, ha optat per injectar-se vitamines per tota la cara per «hidratar en profunditat i aportar lluminositat extrema». A més, s'ha fet un píling exclusiu per combatre els signes d'estrès facial. Per acabar, la jove també va voler elevar-se la punta del nas i estilitzar-la de forma natural.

Fa temps que la germana de Kiko Rivera se sotmetia a una rinomodelació valorada en ni més ni menys que 400 €. La veritat és que Isa mai no s'ha amagat quant als seus retocs. Amb només 18 anys, la noia se sotmetia a un augment de pit després de l'embaràs del seu primer fill. També decidia recórrer a la lipoescultura per definir les seves corbes i desfer-se del molest greix de la cel·lulitis. A més, s'hauria realitzat un altre tractament relacionat que s'anomena criolipòlisi, que ajuda a «eliminar el greix localitzat sense passar pel quiròfan».

Tampoc no hi ha dubte que Pantoja s'ha tornat assídua a l'àcid hialurònic, tant en llavis com en altres zones del cos. Finalment, gràcies al bòtox ha corregit el somriure gingival que tant l'acomplexava, a més de prevenir les arrugues abans que es puguin convertir en un problema.

Isa Pantoja torna a retocar-se la cara

«S'ho fa sobretot per prevenir que es marquin les arrugues», explicava un especialista. Així, la forma de la seva cara ha canviat de manera dràstica i ara té una aparença més ovalada, resultat d'un «farcit al mentó amb àcid hialurònic», el qual pot ser «no permanent o una pròtesi de silicona». 

Fa poc la jove arribava fins i tot a operar-se el cul. Amb 26 anys, Isa optava per augmentar els glutis per aconseguir l'efecte 'push up' tan desitjat.

Però quant s'ha pogut gastar la jove en tots aquests retocs? Doncs en total, gairebé 20.000 € entre unes coses i unes altres.

Tanmateix, enmig del drama familiar, la noia és conscient que les coses no es podran solucionar tan fàcilment. Pantoja ha preferit refugiar-se en la seva parella, Asraf Beno, i en el seu fill, Albertito. De fet, prefereix mantenir-se al marge dels conflictes.

El darrer 15 de desembre la filla gran de Kiko Rivera feia anys i Isa Pantoja deixava clar si ella i la seva mare havien felicitat la petita: «No l'he felicitada. Ja sabeu a més que l'any passat sí que li vaig enviar aquest missatge per part també del meu fill i que no em van respondre mai», es lamentava.

La noia no volia exposar-se a cap altre afront del seu germà i la seva cunyada. «Per tornar a enviar un missatge, que no responguin i que em menteixin, per què he de felicitar-la? No passaré per un altre afront. I jo sempre he dit que els nens vull que n'estiguin al marge i ho he intentat, però no s'ha pogut», assegurava

D'altra banda, Pantoja no es mostrava segura sobre si la seva mare hauria decidit fer el pas, encara que té clar que «aquest missatge i l'àudio l'haurà tingut, tal com ja ha fet altres vegades per poder parlar amb les seves netes», apuntava.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp