ÚLTIMA HORA

🚄 Una avaria entre Sants i Plaça Catalunya provoca retards a les línies R1, R3 i R4

Alejandra Rubio sorprèn: sonen campanes de boda

Ho ha explicat al programa de Telecinco 'Viva la vida'

Alejandra Rubio al plató de La isla de las tentaciones
Alejandra Rubio ha parlat sobre el seu casament al programa de Telecinco 'Viva la vida'  | GTRES

Alejandra Rubio, la filla de Terelu Campos, és un personatge molt mediàtic. Així, fa uns dies va ser notícia per un retoc estètic i pel nou 'look' que llueix, però avui és notícia per un altre motiu. Alejandra ha revelat detalls sobre el seu casament al programa de Telecinco 'Viva la vida', on col·labora tots els caps de setmana. La jove té molt clar que vol casar-se aviat i fins i tot ja sap com serà la cerimònia. 

Alejandra Rubio revela com serà el seu casament

La néta de María Teresa Campos tan sols té vint anys, però ja sap que li agradaria casar-se ben aviat. Sí, vol convertir-se en esposa del seu nuvi, el DJ Álvaro Lobo.

Alejandra Rubio i el seu nòvio, Álvaro Llop
Alejandra Rubio somia en casar-se amb Álvaro Lobo | Instagram

Així ho ha confessat la jove a l'audiència del programa on col·labora. I ho ha fet davant dels seus companys, entre els quals, a més, es trobava la seva tieta, Carmen Borrego. La jove ha manifestat que «vull casar-me en uns anyets». Però ha continuat i ha donat més dades sobre com seria la cerimònia. Així, per exemple, ha deixat clar que «em vull casar per l'església perquè soc catòlica».

És més, ha revelat detalls de la cerimònia que ja té pensats des de fa temps. Alejandra ha descobert que «vull que sigui un gran casament i que el vestit sigui blanc, no negre com pensa molta gent». La jove somia casar-se envoltada dels seus amics i de la seva família. Això sí, ha deixat palès que encara no sap si concediria l'exclusiva a alguna revista o no.

Més detalls del futur casament d'Alejandra Rubio

La jove té molt clar que vol casar-se amb el seu xicot, i és per això que fa un temps va revelar més detalls sobre el futur casament a través del seu canal a mtmad ('Black Sheep'). Així, per exemple, va deixar clar que li agradaria fer referència a l'enllaç dels seus pares, Alejandro Rubio i Terelu Campos. Per això, ha pensat que seria bona idea lluir un ram de núvia molt semblant al de la seva mare.

De la mateixa manera, ha manifestat que ja té una idea de com serien les invitacions al casament, les quals combinarien dos colors: el daurat i el negre. Pel que fa al vestit de núvia, aquest seria blanc i amb l'esquena oberta. A més, incorporaria algun volant i també tindria detalls de transparències. Això sense passar per alt que a la festa posterior al banquet, la música serà la gran protagonista. És més, posaria cançons molt variades perquè tots els seus convidats quedessin encantats.

Álvaro Lobo, el nuvi

La parella van tenir una molt bona relació durant dos anys, però el passat mes de febrer van trencar i ella va tenir altres romanços. Ara bé, l'amor amb Álvaro va superar la crisi i poc després es van donar una nova oportunitat. Ara estan feliços i vivint junts en un pis a la madrilenya zona d'Aravaca, molt a prop d'on viu Terelu Campos. Si realment la relació segueix així, ben aviat podrien casar-se.


Comentaris

envia el comentari