Alejandro Nieto amb ulleres

Alejandro Nieto revela el que va pagar d'impostos pel premi de 'Supervivientes'

Alejandro Nieto s'ha mostrat molt enfadat

Alejandro Nieto va ser el guanyador de 'Supervivientes' l'any passat i sap que ben aviat tindrà successor. Sí, perquè l'edició 2023 ha començat el compte enrere donant a conèixer alguns famosos que han acceptat el repte d'anar a l'illa. Famosos que lluitaran per aconseguir el xec de 200.000€ del premi final.

I precisament sobre aquest xec ha parlat ara Alejandro alt i clar. Ha utilitzat les seves xarxes socials per explicar quants diners i han quedat després de pagar els pertinents impostos.

Alejandro Nieto s'ha mostrat molt alterat pels fets

El xicot de Tania Medina, malgrat el seu polèmic pas per 'Supervivientes', va aconseguir proclamar-se guanyador de la seva edició. Després de fer-ho, va deixar clar que amb els diners que havia obtingut posaria en marxa diversos plans. Encara que no sabem si tots els ha fet realitat, després de com s'ha mostrat enfadat parlant del que li ha quedat després de pagar impostos.

En concret, Alejandro, visiblement enfurismat, ha fet servir les stories del seu compte a Instagram per compartir diversos vídeos. S'hi ha mostrat clar i contundent després de sentir a dir que el reality paga molt al seu triomfador.

Les seves paraules exactes han estat aquestes: «Molt bonic això del xec de 200.000 € que vaig guanyar a 'Supervivientes'. Però em van ingressar 162.000 €, perquè ho sapigueu. Em van treure el 19%».

«Vaig parlar amb l'assessoria i em van dir que a la declaració de la Renda de juny em prendran novament el 21%. Això vol dir que em trauran 80.000 €, em quedo amb 120.000 €».

Storie d'Alejandro Nieto queixant-se dels impostos
Alejandro Nieto s'ha mostrat molest pel que ha pagat pel triomf a 'Supervivientes' | Instagram @alejandro_nieto8

A això hi ha afegit: «M'he comprat una casa de 70.000 € i un cotxe de 29.000 €, perquè portava 14 anys amb el mateix. I he de fer una reforma de la casa. Digues-me tu amb quins diners, pagant un lloguer de casa, IVA, gasolina...».

I no ha acabat, ja que el triomfador de 'Supervivientes' ha continuat deixant de manifest que no està conforme amb la situació. Ha dit: «A la meva llista no hi entra no treballar, no ho puc fer, en el que treballo ho intento fer el millor possible. Però és que ja no és per mi, ens hauríem d'aixecar tots els espanyols i dir prou ja».

«A la vostra nòmina posa 2.600 € i després guanyeu 1.400 €, se us treu molt d'impostos i això és un abús. Jo no m'oposo a pagar impostos, el que no pot ser és robar-me. Per una vegada que puc treure el cap una miqueta i tenir mitja casa, un petit negoci, un cotxet normal, no puc, no em deixen».

I en aquesta mateixa línia ha manifestat: «No volen que fem diners. S'apugen els sous tots, els presidents, els alcaldes, la Casa Reial. I jo no sé per què cony volem una Casa Reial».

Foto de César Arévalo i Alejandro Nieto amb el xec del guanyador al plató de 'Supervivientes'.
'Supervivientes' va donar una sucosa quantitat a Alejandro Nieto | Instagram @cesararevalodelgado

Alejandro Nieto, guanyador de 'Supervivientes', esclata

El guanyador de 'Supervivientes' de l'any passat s'ha mostrat igualment enfadat en altres stories. Tot perquè ha admès que, a més, ha de pagar un impost de 3.000€ per l'immoble i li han pujat la quota d'autònom. Tant és així que ha deixat anar: «Què guanyo jo llavors? La gent creurà que som milionaris, però no és així per res».

Per això també ha dit: «Nosaltres què som, gilipolles? Els espanyols som mongols o què passa? Hi ha una taca de lladregots i usurpadors. Quina calanya, quin fàstic de política. Els que governen aquest país són uns lladregots».

Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!