Primer pla de Mario Vaquerizo.

Mario Vaquerizo s'afarta: «Que se'n vagi cap a casa seva»

Mario no aguanta més després dels cops rebuts

Mario Vaquerizo està cansat que el critiquin per mantenir una relació cordial amb la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso.

Tots dos es van mostrar molt amigables a la trobada que van tenir a la passada fira de FITUR i és que Mario va ser nomenat ambaixador de la capital d'Espanya. La seva conversa es va fer viral a les xarxes socials i molts van criticar el marit d'Alaska per lloar així la presidenta madrilenya.

Fa unes hores, Mario Vaquerizo va assistir a la desfilada del seu gran amic Eduardo Navarrete a Madrid. I quan va parar-se al photocall per respondre els reporters va ser més clar que mai.

Mario Vaquerizo es rebel·la com mai i deixa les coses clares

I és que no li va agradar que la majoria de les qüestions versessin sobre aquesta trobada que va tenir amb la política del PP a la fira d'IFEMA. No va donar crèdit quan va veure que era novament preguntat per aquesta polèmica que per a ell no ho és, el seu nomenament per part d'Isabel Díaz Ayuso.

Primer pla de Mario Vaquerizo seriós.
Mario Vaquerizo no pot més. | Europa Press
 

«Busquen la polèmica on no n'hi ha perquè jo em sento molt orgullós que la Comunitat de Madrid m'hagi triat com a ambaixador de la meva ciutat. Vaig néixer a Madrid i vull morir a Madrid», ha començat dient de manera contundent Mario Vaquerizo.

Sobre aquestes dures crítiques que ha rebut per tenir una bona relació amb Ayuso, el cantant ha dit prou i no callarà més. No ho farà perquè ha arribat a un punt de la seva existència en què li és igual el que pensi la gent i així ho expressava dimecres passat a l'esmentat photocall.

Les crítiques després de la seva trobada amb Ayuso han provocat que esclati

«Arriba un moment a la meva vida en què començo a estar una mica cansat del que diguin. Jo soc madrileny, visc a la Gran Via, i per a mi Madrid és la ciutat perfecta, perquè no et pregunta on vas ni on vens», sostenia.

«Entenc, per una qüestió de bon gust, que m'hagin triat a mi», ha dit més orgullós que mai Mario. Després dels cops rebuts, aquest confessa que «si la gent és ximple, que se'n vagin a casa seva. Jo no estic fent política, jo soc un showman», sentència.

Foto de Mario Vaquerizo i Isabel Díaz Ayuso al Dia de Madrid
Mario Vaquerizo i Isabel Díaz Ayuso al Dia de Madrid. | EuropaPress
 

«El problema és com ho vegin els altres, el problema no soc jo. La gent fa massa cas a la gent avorrida. Jo no polititzo res, no soc dogmàtic ni polaritzador», continuava el seu llarg speech.

«Ayuso és una gran professional»

Alhora, aquest agraïa «a les persones que governen la meva ciutat que hagin pensat en mi, que soc una marciana per representar Madrid. Perquè Madrid s'escriu amb M de Mario», deia posant-li una mica d'humor a l'assumpte.

El que odia és que tot es manipuli. «Aquest odi i aquesta manera de desvirtuar les coses... A mi no m'han educat d'aquesta manera. Vull fer les coses des del punt de vista més humil, i el que diguin els altres, està de més».

Isabel Díaz Ayuso mig somrient i mirant cap a un costat
Isabel Díaz Ayuso ha estat lloada pel marit d'Alaska. | GTRES
 

«El que passa és que quan vaig pel carrer és molt diferent del que es veu amb aquestes quatre persones. Però vaja, que Madrid, Madrid, i Madrid», recalcava.

Per finalitzar la seva intervenció, ha donat la seva més sincera opinió sobre la presidenta Díaz Ayuso. «Ayuso és una gran professional, no la conec gaire personalment, la conec a un nivell social. És una persona molt educada que et dona i t'estreny la mà com fan altres polítics d'altres partits», ha sentenciat de la manera més rotunda.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!