Raphael

Raphael es queda sense paraules després del que ha fet la dona del seu fill

El cantant sap que ella ara sí que el té en compte

Amelia i Bono i Manuel Martos estan de celebració. Fa pocs dies la parella apareixia a la portada de la revista Hola! proclamant el seu amor amb motiu del seu quinzè aniversari com a casats. Una notícia, la de la seva reconciliació, a què han seguit altres gestos que han sorprès Raphael, el cantant, i pare de Manuel.

La notícia de la seva separació el juny del 2021 va sorprendre tots els mitjans de comunicació. A xarxes es mostraven com una parella perfecta i apareixien a la llista de les parelles més estables i enamorades del nostre país. Pocs s'imaginaven que després de tretze anys de matrimoni i quatre fills en comú, la seva relació havia acabat.

El fill de Raphael i Amelia Bono van prendre la decisió de separar-se

Des del principi van assegurar que per a ells el més important era el benestar dels seus fills, de fet van continuar vivint junts al domicili familiar. «El nostre amor i el nostre afecte seguirà sent igual d'important, igual de bonic, igual de gran, però diferent. I seguirem vivint la nostra felicitat amb els nostres fills i famílies de la mateixa manera que fins ara», van afirmar a les seves xarxes socials.

A l'octubre del mateix any es va conèixer el romanç d'Amelia Bono amb el directiu Fernando Ligués, una relació sobre la qual cap dels dos es va voler pronunciar. Sí que es van prendre imatges de tots dos pels carrers de Madrid, però la relació va durar pocs mesos.

Tot i la separació, el fill de Raphael i la filla de José Bono no van deixar de fer plans junts. Reunions familiars, dinars, tardes de teatre, vacances a Marbella o escapades a la neu amb els seus fills... Al primer aniversari de Manuel estant ja separats, Amelia va voler felicitar-lo des del seu perfil d'Instagram: «Moltíssimes felicitats al millor pare del món i millor persona! T'estimem molt!!!!!».

Manuel Martos i Amelia Bono
El fill de Raphael i Amelia Bono es van separar el 2021. | GTRES

Una felicitació que demostrava que l'afecte a la parella es mantenia intacte malgrat les circumstàncies. No obstant això, aquesta felicitació contrasta i molt amb què la influencer ha volgut dedicar al seu marit en el seu últim aniversari estant ja reconciliats. «Feliç dia, t'estimo, t'estimem!!!!!». Una diferència, d'un any a l'altre, en què un «t'estimo» ho diu tot.

La diferència en la felicitació d'aniversari d'Amelia al seu marit amb la de l'any passat

Va ser al juny quan va arribar la notícia: Amelia i Manuel tornaven a estar junts. «Estem molt feliços, estem molt bé i ara encara millor. Per descomptat que Manuel és l'home de la meva vida», confessava Amelia a la premsa.

Va quedar clar que la filla de l'exministre i el fill de Raphael no van convertir la separació en un conflicte. L'afecte i el respecte es van mantenir i, després d'un període de reflexió, van reprendre la relació. Ara, tan enamorats com el primer dia, celebren el seu aniversari i el dia de Sant Valentí amb missatges d'allò més romàntics.

Raphael va declarar estar content amb la reconciliació

El cantant Raphael, pare de Manuel, va ser preguntat pels mitjans després de conèixer-se la notícia de la reconciliació del seu fill amb Amelia. El de Linares va confessar que «estan tots molt contents». Amelia Bono, que feia més d'una dècada que estava amb Manuel era de la família, per això la notícia de la separació va ser complicada per a ells.

Muntatge fotogràfic d'Amelia Bono, Raphael i Manuel Martos
Raphael està content amb la reconciliació del fill i Amelia. | GTRES

Raphael i la seva dona els van recolzar en tot moment, conscients que Amelia i Manuel havien pres aquesta decisió per ser el millor per a ells. Preguntat l'artista per la separació, Raphael ja va deixar clar quelcom que després ha quedat demostrat: «Ells dos s'estimen molt».

Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!