Primer pla de la infanta Sofía.

La infanta Sofia surt al pas de les especulacions i admet que els rumors no són certs

La infanta sap que no podrà fer realitat el seu somni a Espanya

La infanta Sofia estudiarà el pròxim any a la mateixa escola que la seva germana, la princesa Elionor. La notícia va ser confirmada per la Casa Reial el passat 6 de febrer. Tot i això, cinc dies abans, la notícia era una altra, una informació relacionada amb una cosa que il·lusionava Sofia i que finalment no ha pogut ser.

La infanta és, com el seu pare, una apassionada de l'esport, i en concret del futbol. Pel que sembla, Sofia juga com a centrecampista en un equip el nom del qual no ha transcendit. La notícia va saltar, però, quan es va saber que la intenció de la infanta era formar part d'un equip

Elionor i Sofia
La infanta Sofia és aficionada al futbol i juga com a centrecampista en un equip | EUROPA PRESS

Segons va informar el diari Monarquía Confidencial a la seva pàgina web, la infanta Sofia havia de ser fitxada per un equip de futbol. «Fonts properes a Zarzuela han confirmat a MC el desig de la infanta de militar al CD 'DUX Internacional' de 'Madrid Football Academy'». Així informava l'esmentat digital la possible incorporació de la infanta a l'equip ubicat a Villaviciosa de Odón, Madrid.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

El dimarts 31 de gener, a última hora del vespre, les oficines de l'Acadèmia 'Dux Internacional' de Madrid van rebre una trucada. Una noia sol·licitava informació per a l'equip juvenil femení i li van passar el director, Michel Carrilero: «Demanava informació per a la seva germana i jo li vaig dir que al juvenil hi havia lloc. Li vaig explicar que havia de tenir de 15 a 16 anys i vam quedar que s'aproparia l'endemà».

Amb aquestes paraules narra el responsable de l'equip que no van donar més importància a aquesta trucada telefònica. «L'enrenou va ser l'endemà, quan veig una notícia que la Infanta Sofia volia entrenar amb nosaltres. Jo començo a donar-hi voltes i no recordava el nom que m'havia dit aquella noia, tot quadrava, la veritat, podia ser», recorda.

A l'equip 'DUX Internacional' s'esperaven la visita de la infanta Sofia

María Ruiz Román, la coordinadora de futbol femení de 'Dux', no es pensava que fos cert que es tractés de la infanta. «Ens pensàvem que era una broma, la veritat, em va avisar Michel i fins aquí tot normal. Parlem amb els entrenadors i ja, l'endemà, comencen a trucar de tots els mitjans  per preguntar què passava».

Davant de l'interès dels mitjans, es van prendre seriosament la informació: van rebre trucades de 'El programa deAna Rosa', Sonsoles Ónega, Susanna Griso, diaris esportius i emissores radiofòniques. «Va ser un dels dies més divertits que hem passat aquí. Ens vam preparar per si era veritat, com si hagués de venir la infanta, i així ho vam dir a les juvenils», explica María Ruíz.

Van intentar confirmar la notícia posant-se en contacte amb Casa Reial, però no van aconseguir la informació que necessitaven. La seva resposta va ser que no tenien res a l'agenda oficial. Finalment, la noia en qüestió aquella tarda no va aparèixer per les instal·lacions de VIllaviciosa de Odón.

La infanta Sofia finalment estudiarà al mateix internat que Elionor

Carlos, que hauria estat l'entrenador de la infanta Sofia, explicava: «Ens vam il·lusionar força, és veritat. Sembla un conte de fades, esperem que es faci realitat. De fet, em diuen que tant ella com la seva germana juguen força bé, saben tocar la pilota i hauria estat encara més fàcil».

Primer pla d'Elionor i Sofia
La infanta Sofia farà batxillerat al mateix internat que la seva germana | GTRES

Tot i això, van passar els dies i ningú relacionat amb el cognom Borbó va aparèixer per l'equip de futbol femení. El 6 de febrer, un comunicat de Casa Reial confirmava que «Sa Majestat la Infanta Sofia» marxaria a estudiar a Gal·les, una informació que tancava la possibilitat que la germana d'Elionor s'incorporés a les files del 'Dux Internacional'.