Dani Alves

La surrealista excusa que Alves li hauria donat a Joana Sanz sobre la nit de Sutton

Dani Alves va tenir un vis a vis amb Joana Sanz a la presó: li ho hauria explicat allà

Dani Alves passarà el cap de setmana sencer a la presó de Brians 2. El passat dijous s'obria un nou escenari per al futbolista: el seu advocat era citat a l'Audiència de Barcelona i la determinació sobre la sortida (provisional) d'Alves de la presó semblava que seria imminent. 

Però res de res. L'Audiència de Barcelona no decidirà res fins dilluns, 20 de febrer, o dimarts que ve, 21 de febrer. I mentrestant, Alves seguirà a presó. On continua empresonat de manera provisional i sense fiança acusat de la presumpta violació d'una noia de 23 anys als lavabos de la discoteca Sutton de Barcelona

I, segons 'El Programa de Ana Rosa', ara hi ha nous detalls sobre què va passar aquella nit. Concretament, sobre què va passar just després, quan Dani Alves i Joana Sanz es van veure les cares per primera vegada en un vis a vis a la presó de Brians 2. 

Imatge de la discoteca Sutton de Barcelona.
Els fets dels quals s'acusa a Dani Alves van passar a la discoteca Sutton de Barcelona. | Google Street View.

L'excusa de Dani Alves

Quan Joana Sanz va visitar Alves a la presó, el futbolista ja feia gairebé dues setmanes que hi era. De fet, s'havia arribat a especular amb el divorci i amb el fet que Joana Sanz es negava a anar a veure Alves a la presó. 

En un vis a vis, Alves i Joana haurien parlat sobre què va passar realment la nit del 30 de desembre del 2022, la nit de Sutton. I Dani Alves, en aquesta línia, hauria explicat a Joana Sanz que no recordava res d'aquella nit. «Dani Alves li va assegurar a la seva dona que no recordava res d'aquella nit, perquè anava borratxo», diuen des d''El Programa de Ana Rosa'. 

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Joaquín Prat, així mateix, posava més llenya al foc i explicava: «Quan Dani Alves li diu a la seva dona, Joana Sanz, que no vagi al primer vis a vis és perquè li volia estalviar el mal tràngol. No volia que Joana el veiés en aquelles condicions a la presó». 

Veurem, doncs, quin és ara el futur d'un Dani Alves que s'haurà d'esperar a la setmana vinent per saber què passa amb la seva llibertat.