Primer pla de Rocío Carrasco somrient.

Rocío Carrasco, a l'atac: deixa Telecinco per una altra televisió

Rocío Carrasco apareixerà en un altre canal, que no té res a veure amb Mediaset

Rocío Carrasco ha de donar les gràcies a Telecincoper haver-li permès donar el seu dur testimoni de vida a través de la seva docusèrie. En aquesta producció va acusar el seu exmarit, Antonio David, de maltractar-la i d'exercir violència domèstica. De fet, explicar aquest calvari va fer que s'alliberés i que moltes persones entenguessin el seu silenci i patiment durant dues dècades.

Des d'aquell moment, ella ha aparegut en diferents formats de Mediaset, però ara s'allunya d'aquest grup. Sí, perquè aquest cap de setmana estarà en una altra cadena, en concret, a TVE.

Rocío Carrasco acudeix a TVE

La dona de Fidel Albiac, a més de la seva docusèrie, ha estat en diversos espais de Telecincocom ara 'Sálvame'. També ha estat concursant del 'Mediafest Night Fever', fins que la nova directiva el va eliminar d'un cop de ploma. Des de llavors, s'ha trobat allunyada de la televisió.

Tot i això, aquest cap de setmana Rocío es tornarà a posar davant de les càmeres. Això sí, en aquesta ocasió no serà davant les de Mediaset, les trairà. La seva aparició serà a TVE. Segons s'ha donat a conèixer, diumenge serà la convidada d'un programa que s'emet en desconnexió per a Catalunya. Ens estem referint al format 'Late Xou', un 'late night', que s'emet després de 'La película de la semana', al capdavant del qual es troba el català Marc Giró.

D'aquesta manera, Rocío protagonitzarà dos retrobaments. El primer serà amb La 1, on va treballar fa temps com a col·laboradora de 'Lazos de sangre'. Recordem que es va estrenar com a presentadora en aquesta cadena el 1994 al capdavant de la gala de la nit de Cap d'Any. El segon el viurà amb el català, una de les cares habituals que van comentar a plató la seva docusèrie i que va defensar el seu testimoni a ultrança.

Rocío Carrasco ha generat comentaris amb la seva decisió

La filla de La Jurado, que aviat s'haurà de veure amb el seu exmarit novament als tribunals, torna aquest diumenge a la televisió. Sap que la seva decisió ha comportat un enorme enrenou a les xarxes, especialment dels seus fans, que estan encantats amb la possibilitat de tornar-la a veure.

Així, a les xarxes, els seus incondicionals suports han començat a deixar missatges alegrant-se: «Visca! Tant de bo aviat la puguem veure al seu propi programa o col·laborant contínuament» i «Serà una entrevista amable i divertida. Segur que per passar una bona estona i fluint el sentit de l'humor que tenen tots dos». En aquesta mateixa línia trobem: «Que bé», «Me n'alegro molt per ella», «Aquí estarem» i «Enhorabona per la teva feina».

Tanmateix, com era d'imaginar, no han trigat a aparèixer els seus detractors amb comentaris: «A estafar una altra cadena» i «Ara enfonsarà una altra cadena».

Sigui com sigui, Rocío torna a la televisió, però avui també ho fa una altra dona que l'ha atacada moltíssim durant anys. Ens estem referint a Raquel Mosquera, que aquesta nit s'asseurà al plató del 'Deluxe' i es rumoreja que tornarà a ser concursant de 'Supervivientes'.

Imatge de Raquel Mosquera asseguda al plató de 'Sábado Deluxe'
Rocío Carrasco sap que la seva 'enemiga' també torna a la televisió. | Mediaset

A més a més, la seva tornada al programa on va aparèixer per última vegada, després de quedar demostrades les seves mentides, no ha deixat tampoc indiferent ningú. Això sí, la majoria dels comentaris que circulen a les xarxes són en contra d'aquest pas de la perruquera: «És una broma de mal gust?», «Un altre cop donant-li veu perquè continuï fent mal a Rocío» i «És un gripau. Porta verí per dins i ningú no ho veu».

Fins i tot, hi ha gent que ha deixat de manifest que faran boicot al programa: «Telecincoi Mediaset no tenen vergonya per tornar a portar-la», «Apagada aquesta nit», «Ni de c*nya veig això» i «No perdré el temps veient-la».

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!