Marisa Martín-Blázquez

Marisa Martín-Blázquez podria prendre una nova decisió en sentir Antonio Montero

Marisa Martín-Blázquez assumeix que la situació és delicada

Marisa Martín-Blázquez s'ha quedat atònita. Tot després que el seu marit hagi explicat massa intimitats en un 'reality' que l'ha fet pujar fins a la final, 'Pesadilla en el Paraíso'.

La dona ha vist com ha arribat a la gran final de diumenge que ve amb Tania Déniz i Borja Estrada. Però, el que més preocupa a Antonio Montero ara mateix és la seva dona, Marisa Martín-Blázquez. I és que ha revelat detalls tan íntims de la seva vida, especialment sobre la col·laboradora de 'Fiesta', que podria prendre una decisió molt dolorosa per al paparazzi.

Durant el temps que ha estat concursant, Antonio Montero ha parlat sense tallar-se ni un pèl de la seva relació amb Marisa. Des del llarg matrimoni fins a infidelitats o a l'opció de tenir una relació oberta amb la periodista.

Marisa Martín-Blázquez es pensa molt si val la pena

Marisa ha escoltat coses com que «sent jove em van sorgir uns sentiments cap a una persona quan ja estava tenint fills. Aquí vaig haver de triar i no vaig tenir cap dubte. M'agradaria tenir aquest comodí de poder enamorar-me si sorgeix i després tenir la meva família, però és difícil manejar-ho, i millor tenir la baralla de cartes sense aquests comodins», confessava Antonio Montero fa uns dies.

Antonio Montero
El tertulià s'ha penedit del que ha explicat sobre el seu matrimoni | Catalunya diari

Són unes confessions que han disgustat notablement la veterana periodista del cor. i, malgrat que Antonio Montero no sap quina ha estat la seva reacció després de les seves paraules inesperades, es tem el pitjor.

I és que el marit de Marisa Martín-Blázquez entonava el 'mea culpa' després d'aquestes setmanes de confessions sense control. Ara per fi ha posat de manifest que s'ensuma que la seva dona s'ha enfadat molt amb ell.

Marisa Martín-Blázquez veu com es trenca del tot i fa una reflexió

«Em renyarà per haver-ne parlat», ha confessat Antonio Montero a Nagore Robles, que escoltava atentament el paparazzi.

Foto d'Antonio Montero a 'Pesadilla en el paraíso'
El marit de Marisa Martín-Blázquez a 'Pesadilla en el Paraíso' | MITELE

Per excusar-se, aquest ha assegurat que «no puc parlar de la meva vida sense parlar de tu, perquè tu ets la meva vida». Aquestes paraules li han nascut del cor i amb elles ha intentat arreglar en certa manera el malestar que pugui sentir la seva dona.

A més, Antonio Montero ha estat el més sincer possible i ha sostingut que de vegades li falta fortalesa i que és massa insegur a la seva vida. «L'autoestima no sempre la tinc gaire bé, no m'agrada veure'm», ha dit en directe.

Antonio no ha tingut problema a parlar del que es penedeix de la seva relació amb la seva dona. «Li he fet algunes putades, tots dos ens n'hem fet... Jo crec que sí que m'ha perdonat, jo per descomptat l'he perdonat».

Marisa Martín-Blázquez té la mosca al nas

«Del que més em penedeixo a la meva vida és que en aquestes controvèrsies haguem arribat a parlar-nos més alt del que s'ha de fer. I això és una cosa que per a mi és…», ha sostingut mentre plorava a sanglots. Nagore Robles ha trigat només uns segons a fer-li una enorme abraçada. «Gràcies, Nagore», ha dit aquest trencat del tot.

Captura d'una connexió de 'Pesadilla en el Paraíso' amb Carlos Sobera i Antonio Montero.
Les confessions del paparazzi a 'Pesadilla en el Paraíso' han fet reflexionar a Marisa Martín-Blázquez | Mediaset

Marisa, però, té la mosca al nas i podria estar pensant seriosament en si és millor posar fi a aquesta història d'amor de més de 40 anys. Això sí, no tot és negatiu. A Marisa també li ha emocionat escoltar Antonio Montero dir aquestes frases tan boniques davant de tot Espanya.

«Ens vam conèixer a la Universitat, ho significa tot a la meva vida, aquest any farem 40 anys junts. És el meu tresor... La meva dona per a mi ho és tot. És la dona de la meva vida, la meva família, la meva amiga, ho és tot...»

«No li agrada que en parli. La vida és llarga i passen moltes coses, jo de vegades soc una mica entremaliat», va dir sobre la seva dona al cap de pocs dies d'entrar a la granja.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!