Dani Alves

Comuniquen a Dani Alves que encara no sortirà de presó: la no decisió de la jutgessa

Està previst que entre dilluns i dimarts es faci pública la resolució

Males notícies per a Dani Alves, una altra vegada. I és que tot sembla que cada cop es complica més pel futbolista. El seu advocat va presentar el passat 31 de gener a l'Audiència de Barcelona un recurs d'apel·lació per aconseguir que deixessin en llibertat el seu client fins a la celebració del judici. I la Fiscalia ja s'ha pronunciat.

Aquest dijous s'ha celebrat la vista per debatre sobre el recurs presentat per la defensa d'Alves. I tot i que semblava que ben aviat hi hauria una decisió de l'Audiència, sembla que s'acabarà fent pública a principis de la setmana vinent, entre dilluns i dimarts.

El brasiler va ser acusat de violar una noia de 23 anys la nit del 30 al 31 de desembre de 2022 a la discoteca Sutton de Barcelona. I des del 20 de gener es troba en presó provisional sense fiança, a l'espera del judici. I, de moment, continuarà així, almenys durant uns quants dies més.

La Fiscalia demana presó

Dani Alves continuarà en presó provisional fins que l'Audiència es pronunciï en uns dies sobre si ha de ser posat en llibertat o, per altra banda, continuar a la presó com fins ara.

La Fiscalia ha demanat a l'Audiència de Barcelona que mantingui l'acusat a la presó atès totes les proves que l'incriminen, com l'ADN que es va trobar a la vagina de la víctima.

A més, el lletrat de l'esportista ha assegurat que sí que hi va haver penetració vaginal, tot i que afirma que van ser consentides. Un fet que el brasiler havia negat inicialment, tot indicant que no coneixia la noia en qüestió. I és que aquest seria un dels altres motius que al·lega la Fiscalia per oposar-se a la seva posada en llibertat.

Alves, a través de la seva defensa, havia demanat la llibertat provisional a canvi de l'entrega del seu passaport, del pagament d'una fiança, de portar una polsera telemàtica o de personar-se als jutjats diàriament.

Unes mesures que l'advocada de la víctima, Ester García, no considera suficients. Ha afirmat que posar el futbolista en llibertat «seria un atemptat contra la seva integritat psicològica».

Per altra banda, la lletrada també ha assenyalat que «hi ha un risc elevat de fuga per la capacitat econòmica important en aquest cas de l'investigat».

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!